Recuperarea fostului

  •  
    • 2 mesaje
    25 Iun 2017, 15:34
    0 0
    Bună tuturor! E prima data cand postez pe un forum, deci daca fac ceva gresit, nu-mi sariti in cap :D De curând am trăit drama unei despărțiri :( insa dupa multe discuții, am decis sa rămânem prieteni...ceva mai speciali. Ideea e ca niciunul dintre noi n-a inselat. El imi tot repeta ca ma iubeste, dar are cateva probleme si vrea sa fie singur. Singur. Adica nu pe o anumită perioada...ci...de tot. Eu nu-l inteleg. Sincer.. Cand ne vedem e super drăgăstos si iubitor, dar cand sunt acasa, abia de-mi trimite vreun mesaj. Am inteles ca vrea sa fie singur, i-am dat spatiu. Am spus ca il inteleg si el a inceput sa imi dea mesaje si sa vorbească cat de cat. Doar ca noi stam doar pe timpul facultății in același oras..caci la vara vom sta in orașe diferite... Iar el deja mi-a spus ca vara asta o sa stea inchis in casa si nu o sa vrea sa faca nimic. Nu stiu ce sa cred... După un an de relatie ar fi putut sa imi spuna ca nu ma mai iubeste,dar el imi zice contrariul.. Ideea e ca vreau cumva...prin timpul petrecut pana in iulie sa reușesc sa il recuceresc... Nu vreau sa se termine. E prima relatie serioasa si numai gândul ca nu o sa ma mai trezească el dimineata sau nu o sa ne putem împărtășii bucuriile si necazurile ( cum o faceam inainte ) ma ucide... :(
  •  
    • 742 mesaje
    25 Iun 2017, 17:03
    2 0
    Pe mine personal ma enerveaza cind cineva isi pune sufletul la picioarele altei persoane si pur si simplu cerseste iubire.O iubire este ceva unic,participa doua persoane care au teoretic acelasi drum.aceleiasi idealuri.Viata omului este asa de scurta ...nu merita sa cersesti ceva ce nu primesti inapoi.Oho..in viata sunt multe urcusuri si coborisuri,fiecare vrea cei mai bun pentru el,Fa si tu o pauza si dupa o pauza poti cauta iubirea in alt om,nu toti oamenii stiu sa iubeasca.
    BAFTA
  •  
    • 2 mesaje
    25 Iun 2017, 23:15
    0 0
    Vreau sa incerc sa salvez ceva. Daca nu se mai poate pana plec acasa, voi sti ca nu merita iubirea mea. De ce sa regret mai tarziu si sa-mi repet mereu "Oare ce era daca...". Nu-i cerșesc iubirea. Tocmai. Am intrebat dacă este vreo soluție inteligenta. Ceva care sa il facă din nou sa ma vrea. Fara ca eu sa par disperata.
  •  
    • 1890 mesaje
    26 Iun 2017, 07:21
    2 0
    Tocmai ca pari disperata. Ia fii un pic mai degajata, incearca sa iesi mai mult in anturaj cu fete, baieti, pleaca in excursii, nu te mai agata ca iedera de fiecare cuvant/gest pe care il rostesteste/face individual. Fii un pic de negasit si de neabordat usor. Un cuvant de la marea doamna a romanului politist, pe langa care Agatha Christie ramane de caruta, Rodica Ojog-Brasoveanu: "Barbatul este ca umbra: alergi dupa el, fuge de tine, fugi de el, alearga dupa tine." Asta daca vrei sa intelegi. Daca nu, stai pres pe podea si te va calca in picioare.
  •  
    • 1890 mesaje
    26 Iun 2017, 07:22
    0 0
    * individul
  •  
    • 3765 mesaje
    26 Iun 2017, 08:56
    0 1
    Fatafaranoroc said:. Doar ca noi stam doar pe timpul facultății in același oras..caci la vara vom sta in orașe diferite...

     

    La vara!?? E vara de o luna!

  •  
    • 11561 mesaje
    26 Iun 2017, 10:10
    0 1
    Fatafaranoroc said:Vreau sa incerc sa salvez ceva. Daca nu se mai poate pana plec acasa, voi sti ca nu merita iubirea mea. De ce sa regret mai tarziu si sa-mi repet mereu "Oare ce era daca...". Nu-i cerșesc iubirea. Tocmai. Am intrebat dacă este vreo soluție inteligenta. Ceva care sa il facă din nou sa ma vrea. Fara ca eu sa par disperata.

     

      Pai  , deja  pari  disperata!

    Ce  asteptari  ai  de  la  acest  individ  peste  10  ani  de  convietuire , cand  el acum  cand  flacara  iubirii  al  trebui  sa  l  parjpleasca , prefera  sa  stea  singur  in  casa!

      Sfatul  meu  e  sa  i  faci  vant!