O cafeanea pentru oricare

  •  
    • 12208 mesaje
    26 Nov 2015, 14:27
    0 0
    ei stai tu calm ca suntem urmariti tot timpul cu sau fara cip ...si telefoanele ascultate , nu mai zic de sculele cele noi tablete mobile si laptopuri de au toate sistem anti furt ....te detecteaza oriunde ai fi ...
  •  
    • 10065 mesaje
    26 Nov 2015, 15:04
    1 0
    Mie mi se facura de-o bataie cu perne .

    Zau de nu ... abia astept ...

  •  
    • 7959 mesaje
    26 Nov 2015, 15:59
    1 0
    ViktorC said:

     

    Nu vrei sa-ti fie introdusa smecheria, ai ?

     

    Microcipu, desigur ...

     

     Normal ca nu, dar mi-ar place sa te vad pe tine cu una. O ...smecherie infipta.
     Aia ne lipseste, e singurul lucru.  

  •  
    • 7959 mesaje
    26 Nov 2015, 16:04
    1 0
    gabriela42 said:

    dupa-amiaza framant aluat pentru niste placinte cu urda si marar ....Sunteti invitati la placinte ..... 

     Ha, ha ce coincidenta! Eu tocmai am primit un platou cu clatite cu urda si marar. Stai sa bage de seama pustimea ca se duce naiba dieta lui fii-miu. Alui mare I s-a nazarit, si pe buna dreptate ca are vreo ...niste kg in plus. Deci e la dieta de o saptamana si ceva si are 5 kg minus. Of, ce usor slabesc barbatii!

  •  
    • 10065 mesaje
    26 Nov 2015, 17:00
    1 0
    Io fac chiftele .

    Cum stati cu poftele ? Banui ca nu sinteti insarcinate si va stirnesc poftele ..

  •  
    • 12208 mesaje
    26 Nov 2015, 17:26
    1 0
    zau ...?/ bravos , mie imi plac cu sos si cu piure ...., fac e salata ....
  •  
    • 10065 mesaje
    26 Nov 2015, 17:35
    0 0
    gabriela42 said:zau ...?/ bravos , mie imi plac cu sos si cu piure ...., fac e salata ....

     

    Mie-mi plac si ... reci, mmm ...

     

  •  
    • 7959 mesaje
    26 Nov 2015, 17:53
    1 0
    Iote frate cum se lauda! Stai ca spun si eu ca tot la capitolul asta sunt. Am executat peste la cuptor cu ciuperci si ardei, mmm, pulpe de pui dezosate si ficat de porc la gratar, cartofi natur si salata de rosii cu castraveti. Aaa si o saramura de peste afumat!!!!
    Gabito, ziceai ca pestele afumat nu merge gatit. Ha, ha ce bun, n-ai idee! Am luat macrou afumat desi am zis ca nu mai cumpar ever, pe cei mai
    mari si asa grasi erau, bleah ca I-am pus la fiert in saramura. Super ies.
    Vai domnu' Viktor, am spus eu ca esti bun la casa omului... Chiftele dom'le? Felicitari!
  •  
    • 10065 mesaje
    26 Nov 2015, 18:24
    1 0
    Ce nu face omu cind e foame ...

  •  
    • 12208 mesaje
    26 Nov 2015, 18:51
    0 0
    Bravos Stormy ....! Noi sa fim sanatosi, ca belelele curg oricum ai da-o ..va zic o seara placuta , va mai zic sa fiti fericiti si sa ne citim cu bine
  •  
    • 7959 mesaje
    26 Nov 2015, 19:00
    1 0
    Seara frumoasa, Gabi!
  •  
    • 12208 mesaje
    26 Nov 2015, 21:00
    0 0
    Asemeni si tie prietena draga si lui Viktor bucatarasul minune ...O noapte cu vise frumoase ...
  •  
    • 10065 mesaje
    26 Nov 2015, 21:47
    1 0
    Somnoroase pasarici ...

  •  
    • 4350 mesaje
    26 Nov 2015, 22:48
    1 0
    Gabi, cum faci aluatul pt placinte? Sau folosesti din comert? Eu fac aluatul in casa, am incercat " n" retete, dar nu dau peste ala care iese din cuptor moale si pufos, ca la bunica!
  •  
    • 10065 mesaje
    26 Nov 2015, 23:12
    1 0
    Io cred ca d-na Gabi framinta de zor la ora asta (cica-i Joi ) ...

    Pacat ca nu le am cu explicatu' pe inteles, da' de aratat cum se framinta nu mi greu, framinti bine, lasi sa creasca (de-i drojdia buna creste repede ... ) apoi bagi in cuptior si lasi acolo pina ... iese moale ...

  •  
    • 4350 mesaje
    26 Nov 2015, 23:24
    1 0
    Nu framantatul e problema, Victore! E faza aia cand faci ceva, iese bun, toata lumea e multumita, dar tu stii ca se poate si mai bun si nu stii cum sa faci! Cam asa ceva!
  •  
    • 7959 mesaje
    27 Nov 2015, 07:16
    1 0
    Neata tuturor! negre si tari pentru doritori...
  •  
    • 7959 mesaje
    27 Nov 2015, 07:24
    1 0
    Rose, eu am o reteta care merge fest tot timpul: 250 g de faina, 250 g unt, 1/2 pahar apa, 1 lingurita otet de 9 grade si un praf de sare. Daca vrei sa iasa foietaj incorporezi untul in aluat cate putin, framanti, intinzi foaia iar mai pui unt, aduni foaia, intinzi, pui unt si tot asa. Daca amesteci toate ingredientele de la inceput iti iasa un aluat fraged.
    Acum cu aluaturile din comert nu l-am mai prestat de mult, dar iti spun ca este tare bun oricum il prestezi. Sa vedem ce varianta are Gabi.
    Acest mesaj a fost editat de către Deleted Member: 27 Nov 2015, 07:28
  •  
    • 76 mesaje
    27 Nov 2015, 10:04
    1 0
    Buna dimineataaaaaaaaa ! Am pregatit cafea pentru toata lumea! Va astept !
  •  
    • 4350 mesaje
    27 Nov 2015, 11:40
    1 0
    White_Storm said:Rose, eu am o reteta care merge fest tot timpul: 250 g de faina, 250 g unt, 1/2 pahar apa, 1 lingurita otet de 9 grade si un praf de sare. Daca vrei sa iasa foietaj incorporezi untul in aluat cate putin, framanti, intinzi foaia iar mai pui unt, aduni foaia, intinzi, pui unt si tot asa. Daca amesteci toate ingredientele de la inceput iti iasa un aluat fraged.
    Acum cu aluaturile din comert nu l-am mai prestat de mult, dar iti spun ca este tare bun oricum il prestezi. Sa vedem ce varianta are Gabi.

     Eu fac la fel aluatul cu unt rece\cald, in functie de ce vreau sa iasa, dar caut un aluat clasic, nu mai stiu exact cum era, pt ca in vremea copilariei eram mai ocupata sa fur din branza pregatita pt placinte, decat sa vad ce anume punea bunica in aluat! Tin minte ca erau atat de moi cand le scotea din cuptor, nu aveau crusta la suprafata, desi erau foarte bine coapte.

    Cand a zis Gabi de urda si marar, iar s-a aprins beculetul din copilarie!


    Acest mesaj a fost editat de către roseblue: 27 Nov 2015, 11:41