Zoltan Andras[fix body]

# # Care este modul abordat de barbati atunci cand vor sa-si anunte prietenele ca vor sa se desparta de ele? Exista o tactica pe care acestia o probeaza cand renunta la femeia "iubita"? Daca da, si mai ales cum, sunt intrebarile ale caror raspunsuri am incercat sa le aflam de la trei VIP-uri masculine

Zoltan Andras - solistul formatiei Sarmalele Reci
"Mi se pare destul de greu sa te desparti de cineva, pentru ca, de multe ori, chiar daca am folosit o multime de tactici in acest sens, nu am avut parte de rezultatul scontat. Nu reusesc, pur si simplu, sa "scap" de cineva atunci cand intentionez.
Cand nu-mi doresc acest lucru, in schimb, se intampla. Un motiv ar fi acela ca, la o fata, cel mai mult apreciez sa fie toleranta iar in relatia de cuplu, a doua calitate care-mi place este increderea.
Dar, independent de viata de cuplu si de intrebare, vreau sa punctez ca apreciez foarte mult la fete orice incercare de a gandi. Femeile au un mare dar de la natura: sunt sensibile. Din pacate insa, sensibilitatea le face, uneori, sa nu gandeasca inainte sa faca un un gest sau chiar un pas. Nu stau sa se gandeasca, lucid, ce sau cum sa faca. Poate se vor supara pe mine multe dintre femeile care vor citi acest articol dar eu am observat acest amanunt in comportamentul lor si cred ca ceea ce am spus poate fi luat drept un sfat bun, fara a avea pretentia ca vine de la un expert.


Virgil Iantu - prezentatorul emisiunii "Vrei sa fii miliardar" si membru al grupului vocal "The 50's"
"Nu vreau si nici nu-mi place sa vorbesc despre aceasta zona a vietii mele personale. Am senzatia ca, vorbind despre mine sau o relatie a mea, dezvalui prea mult iar eu caut sa ma tin departe de acest gen de dezvaluri. De aceea, prefer ca numai eu si fata respectiva sa stim ce se intampla si cum evolueaza ori involueaza relatia noastra."

Radu Almasan - solistul formatiei Bosquito
"Fetele, in general, sunt un subiect dificil si destul de delicat. De aceea, e bine de stiut ca nu trebuie sa te certi cu ele.
De multe ori insa, ma cert cu o fata doar din amuzament. Doar ca sa vad daca-mi place sau nu cum se cearta. Bineinteles, incepem prin a ne contrazice. Eu imi mentin punctul de vedere, pana-n panzele albe, aspect care intotdeauna reuseste sa le innebuneasca pe femei.
Modul in care ma cert cu o fata depinde si de cat imi place respectiva. Daca este o persoana la care tin, nu pot spune ca folosesc o tactica anume. De cele mai multe ori se intampla pur si simpu sa ne despartim si, adeseori, imi pare rau. Dar, daca este o fata pentru care nu simt ceva... profund, ii dau de inteles ca vreau sa ne despartim.
Nu-i spun, in nici un caz, direct care este intentia mea. Evit, pentru ca s-ar putea ca in viitor sa-mi placa de ea si sa regret. De aceea, racesc relatiile lasand totusi o portita de comunicare".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod