Suferi din dragoste? Ceva mai bun este pregătit pentru tine

Durerea ta este reală. Ți se pare că inima frântă se răsfrânge asupra întregului tău corp. Rănile interne se văd pe fața ta.
Cicatricile sufletului tău se văd în ochii tăi, care arată și oboseala și supărarea. Plângi toată noaptea. Fața ta și-a pierdut vitalitatea și culoarea sănătoasă. Simți o apatie pe care nu ai mai simțit-o până în prezent și nimic nu pare a-ți mai aduce fericire. Suferi din dragoste? Nu dispera, ceva mai bun este pregătit pentru tine! Ai încredere că totul se va rezolva în timp!

Suferi din dragoste și crezi că nimic nu mai are sens? Iată ce ți-a pregătit Universul!


Această durere este împărtășită de mulți oameni. Nu ești singura persoană care simte în orice atom din corp durerea cauzată de o inimă frântă.
Aceste sentimente tulburătoare îți ocupă mintea ziua și noaptea. Natura ta optimistă și jucăușă sunt umbrite de disperare și lipsă de speranță. Poate că ți-ai pierdut speranțele și orice ți-ar spune cineva pare imposibil de realizat, mai ales când primești asigurări că totul va fi bine sau că vei trece peste în doi timpi și trei mișcări. Dar adevărul este că acesta nu este sfârșitul. De fapt, acest sfârșit nu este sfârșitul lumii, chiar dacă așa ți se pare atunci când suferi din dragoste.
Însă trebuie să înveți să privești lucrurile și din altă perspectivă. Din perspectiva conform căreia aceasta este și o oportunitate pentru un nou început cu altcineva. Pentru fiecare pierdere există un câștig. Pentru fiecare despărțire dureroasă există un proces de vindecare și de revenire. Acesta este ciclul vieții.

Atunci când suferi din dragoste, este important să crezi într-o entitate mai mare decât tine. Ai încredere că acest lucru s-a întâmplat pentru că Universul avea ceva mai bun plănuit pentru tine.
Dacă ai inima frântă, ai încredere în Univers, în Dumnezeu, într-o entitate care să te ajute să nu pierzi speranța. Ai încredere că durerea a fost menită să apară în viața ta pentru a te învăța o lecție, care să te ajute să crești mai puternic decât înainte. Tot ceea ce s-a întâmplat a fost ca să te pregătească pentru ceea ce urmează.

Dacă ai inima frântă, nu uita că vei găsi pe cineva mai bun. Pe cineva demn de dragostea și atenția ta. Pe cineva al cărui suflet îl va completa perfect pe al tău. 

Universul va avea grijă de tine.
Trebuie doar să ai încredere că va apărea cineva care îți va arăta o versiune nouă și îmbunătățită a iubirii. Cineva care îți va repara inima în loc să ți-o frângă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod