studiu partenerii care se cearta

Studiu. Partenerii care se ceartă des se iubesc cu adevărat



Cearta poate fi un semn că veți rămâne împreună pentru totdeauna


Conform unor studii, cea mai mare greșeală pe care o fac de obicei cuplurile este evitarea. Adesea simțim că ceva nu este în regulă, dar nu spunem nimic. Și, această comunicare defectuoasă devine cel mai frecvent motiv de despărțire.

Deși s-ar putea să crezi că discutarea unor probleme sensibile nu va ajuta la nimic, de fapt nu e deloc adevărat. Cearta vă permite să vă concentrați asupra problemelor voastre și să le rezolvați înainte de a deveni prea mari.
De aceea, cuplurile care se ceartă des, rămân împreună o lungă perioadă de timp.

Cearta îți dezvăluie pasiunea


Unele cupluri se bucură cu adevărat de certurile intense, deoarece le crește nivelul hormonal. În mod inconștient, acei oameni știu că cearta este doar un semn al pasiunii lor, iar dezacordul lor va ajunge să se termine și mai pasional.

Dacă vrei să-ți menții relația puternică și prosperă, este necesar să-ți lași sentimentele să iasă la suprafață, nu să le ții în tine.
Dar, nu uita să pui punct oricărei dispute într-un mod pozitiv.

Cearta te scutește de plictiseală


Chiar dacă sunteți împreună de câțiva ani, vor exista întotdeauna unele lucruri asupra cărora nu sunteți de acord. Și asta nu e deloc rău, conflictele constructive pot alimenta scânteia relației tale și o pot face mai interesantă.

Imaginează-ți cât de plictisitoare ar fi relația voastră dacă amândoi ați fi de acord unul cu celălalt cu totul. Așadar, nu intra în panică data viitoare când simți că va exista o ceartă între tine și persoana iubită.
În schimb, încearcă să o faci să fie benefică pentru relația voastră și pentru viitoarea viață în doi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod