Spune-i "Te iubesc" in sapte moduri diferite

Iti poti face fericit sotul sau partenerul cu gesturi marunte, care, fiecare in parte, reprezinta echivalentul unei declaratii de dragoste. Daca vrei sa-i arati ca este o persoana speciala...
Iti poti face fericit sotul sau partenerul de viata cu gesturi marunte, care, fiecare in parte, reprezinta echivalentul unei declaratii de dragoste. Daca vrei sa-i arati jumatatii tale ca este o persoana speciala, daca vrei sa-l surprinzi, daca vrei sa-l faci sa se simta iubit si sa se gandeasca la tine ca la femeia visurilor sale sau daca vrei doar sa adaugi o infuzie de prospetime relatiei voastre, iata cateva idei.

1. Nu-l bate la cap. Barbatii au o alta logica de viata decat femeile. Si acesta este un detaliu de care trebuie sa fim constiente noi, femeile, pentru ca ei, barbatii, nu pot, psihic, sa inteleaga diferentele.
In consecinta, nu-i cere sa faca ceva insistand si repetand prin viu grai.

Nu va face ceea ce ii ceri si, in plus, este posibil sa-ti reproseze insistenta. Asa ca nu-l bate la cap. Vrei sa-l faci sa-si aminteasca ceva important? Trimite-i un mail, scrie mesajul pe coltul rubricii preferate din ziar, pune un biletel la baie, dar nu ii repeta la infinit acelasi lucru.

2. Lasa-l sa cumpere el.
Sunteti pe cale sa achizitionati un nou obiect electrocasnic (orice, de la DVD, la robot de bucatarie). Lasa-l pe el sa aleaga marca, performantele. Castigi de doua ori: ii oferi satisfactia de care are nevoie, ca un cap de familie ce este, si nu vei fi acuzata ca ai ales tu aparatul care s-a stricat inainte sa iasa din perioada de garantie.

3.
Da-i dreptate!
Sa nu crezi ca tin cu barbatii. Nu. Dar te sfatuiesc sa-i dai dreptate in situatii minore sau atunci cand nu ai nimic de pierdut daca este el cel care are ultimul cuvant. In felul acesta, iti castigi dreptul la ultimul cuvant in situatiile cu adevarat importante, evident, mai rare.

4. Lasa-i lui telecomanda.
Nu stiu de ce, dar barbatii iubesc telecomanda de la televizor... Accepta deciziile lui. Iti garantez ca nu pierzi, cu adevarat, nimic. Daca nu iti place programul de la televizor, citeste, joaca-te cu copiii, fa-ti manichiura! Sau culca-te! Tu esti cea care are de castigat.

5.
Admira-l, lauda-l!
Mai ales dupa varsta de 40 de ani, barbatii au nevoie de confirmari. Ai doar de castigat daca ii vei lauda calitatile - de sot, de barbat, de tata! Si nu uita ca lauda adusa lui se va intoarce in favoarea ta!

6. Da-i ceea ce vrea, inainte sa stie ca isi doreste.
Ai grija de rezerva de lame de ras, ai grija sa gaseasca o cutie cu bere in frigider, gateste-i mancarea preferata... gesturi din acestea, marunte, sunt cele care merg la sufletul lui, garantat!

7. Lasa-l sa mearga la meci (sau la bere) cu baietii.
Barbatii au nevoie sa petreaca timp impreuna, tot asa cum noi avem nevoie sa stam la taclale cu fetele.
Marele secret este sa nu-l descosi dupa ce vine acasa de la o intalnire cu prietenii: nu il intreba nici cine a fost, nici despre ce au vorbit. O va face din proprie initiativa, doar daca nu-l intrebi. Nu ma crezi, incearca!
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Figo pe 5 Iul 2015, 00:53
    Orgoliul

    Prea multa ambitie si prea mult orgoliu din partea unor femei ..invatati sa mai lasati de la voi ! sunt deacord cu articolul ! sa nu credeti canoi barbatii nu vedem sacrificiile partenerelor noastre si apreciem asta ccu atat mai mult si le si rasplatim ! femeia nu egal barbat !

    0
    0

  • Silvia pe 20 Oct 2008, 23:27
    Citind numai acest articol..

    ..scris de aceasta dna/dsoara Otilia Ignat, parerea mea este ca e o persoana cu adevarat inteleapta. La o citire rapida, pare evident ca nu-i deloc usor de pus in practica aceste "trucuri", dar este foarte adevarat: avem numai de castigat. Inca ceva. Draguta Elena, autoarea acestui articol nu te sfatuieste sa ai un anumit comportament; ca o adevarata prietena, ti-a sugerat cateva idei; acum, depinde de tine. Oricum, scuza-ma ca indraznesc: daca ai 17 ani, pot sa inteleg, dar daca ai vreo 10+, ai profunzimea unei galeti de apa. Fara rautate.

    0
    0

  • alexa pe 18 Aug 2008, 12:50
    7 moduri?

    euu sunt deacord cu tot ce s-a scris in acest articol,pentru simpul fapt ca femeia in cazul in care ia in considerare aceste sfaturi, isi pierde din demnitate.cum adica sa-i las telecomanda si daca nu-mi place la ce se uita s-a ma culc!!!cu acest lucru s-ar invata prost un barbat,si mi-ar da replica imediat: daca nu iti place culca-te!nu sunt deacord...

    0
    0

  • Laura pe 19 Iul 2008, 15:38
    ptr Elena

    Ca raspunsuri: Emanciparea femei a dus la o crestere imensa a nr. de divorturi (ptr femeie familia nu mai reprezinta nimic). Cd nu-i cap vai de picioare (este valabil la orice, la firme, imperii si stupi de albine). Ptr restul intrebarilor rarpunsul este simplu : Intelegere buna in familie prin toleranta si armonie.

    1
    1

  • Elena pe 18 Iul 2008, 19:48
    Evul mediu

    Articolul acesta m-a trimis cu gindul la perioada evului mediu in ceea ce priveste relatiile dintre barbati si femei. Oare nu au contat de loc ultimele decenii de emancipare a femeilor? Efectele n-au ajuns inca in Romania? Ce inseamna "capul familiei" (vezi punctul 2)? "Da-i dreptate"?? De ce ni se ofera sfaturi sa umblam cu tertipuri pentru a intra in gratiile barbatului? De ce i-as da dreptate cind nu are? De ce i-as lasa telecomanda tot timpul? Eu nu am voie sa aleg un program TV? Aceeasi poveste mostenita din mama in fiica! Trist...

    0
    0

  • onutza pe 17 Iul 2008, 18:19
    te iubi

    este un articol f bun si chiar o sa iau in considerare cele 7 sfaturi

    0
    0

  • n-are importanta pe 17 Iul 2008, 12:51
    te iubesc

    mi-a placut acest articol si in mare parte cred ca e adevarat ceea ce scrie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod