Sex: Profilul bărbatului care înşală. Află de cine să te fereşti!

Cercetătorii din întreaga lume se chinuie, de ani de zile, să descopere profilul bărbatului care înşală, iar în acest an au fost făcute publice mai multe studii în urma cărora a fost creionat tipul masculului infidel.
Cercetătorii din întreaga lume se chinuie, de ani de zile, să descopere profilul bărbatului care înşală, iar în acest an au fost făcute publice mai multe studii în urma cărora a fost creionat tipul masculului infidel.

Potrivit unui sondaj realizat de site-ul de matrimoniale ashleymadison.com, bărbatul care înşală este căsătorit de peste 10 ani, are aproximativ 40 de ani şi doi copii şi este specialist IT sau inginer.

Pe lângă aceste date, cercetătorii au realizat şi un top al motivelor pentru care bărbaţii înşală:

1. Venitul tău este mai mare decât al lui

Femeile care câştigă mai mult decât partenerii lor sunt de cinci ori mai predispuse să fie înşelate decât reprezentantele sexului frumos care câştigă mai puţin sau la fel de mult precum iubitul lor.

2. V-aţi mutat împreună înainte de a vă căsători

Studiile arată că 40% din bărbaţii care au locuit cu iubitele lor înainte de nuntă le-au înşelat pe acestea.

3. A mai fost căsătorit

Bărbaţii care au avut mai multe relaţii serioase în trecut sau au fost căsătoriţi pentru cel puţin cinci ani sunt mai predispuşi să înşele.

4. Urmăreşte filme pentru adulţi

O treime dintre bărbaţii chestionaţi afirmă că urmăresc materiale pornografice, iar psihologii au anunţat că aceşti masculi pot să înşele oricând.

5. Petrece mult timp pe reţelele sociale

Potrivit unei firme de avocatură, într-una din cinci plângeri de divorţ se specifică faptul că s-a ajuns la această situaţie deoarece partenerul a avut aventuri cu prietenele de pe Facebook.

6. Are un IQ mic


Doctorul Satochi Kanazawa, de la Şcoala Londoneză de Economie şi Ştiinţe Politice, spune că bărbaţii care au un coeficient de inteligenţă mai mare sunt mai puţin predispuşi să-şi înşele partenera.

7. A urmat cursurile unei şcoli private

Cercetătorii afirmă că un sfert din bărbaţii care au spus că şi-au înşelat partenera au urmat cursurile unei şcoli private.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • michael andrew pe 10 Iul 2012, 20:21
    total absurd

    cercetatorii astia nu au ce face cu banii, fac niste sondaje ca sa nu se plictiseasca

    2
    0

  • Madalina pe 8 Iul 2012, 01:23
    Lol

    Aia cu scoala privata e tare rau de tot ...=)) Pe bune acum ...cine dracu face sondajele astea ca un psiholog sanatos la cap nu ar fi scris asa ceva !?!! ..Eu am inteles...speculam speculam ..dar avem grija si ce scriem pentru ca este la mijloc imaginea site-ului vostru .

    10
    1

  • Gigel pe 8 Iul 2012, 00:03
    Mda!

    Este un articol cat se poate de absurd! Imi si imaginez cate cretine il iau in serios. Cate cretine naive...

    10
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod