"Șefa mea mă șantajează să mă culc cu ea, pentru că am o amantă printre colege"

Vă scriu într-o încercare cam disperată, recunosc, de a înțelege natura feminină, mai ales atunci când este pusă într-o poziție de putere. Sunt interesat de părerile voastre, ca femei, pentru că eu unul nu pricep cum judecați, chiar și în cazurile alea în care e evident că un bărbat nu vă vrea.
Nu o să intru prea mult în detalii, pentru că ar însemna să-mi divulg niște date care ar duce la identificarea mea, și atât mi-ar lipsi la ce belea am acum la job.

Dar vă expun pe scurt situația. Lucrez într-o firmă destul de mare, în subordinea unei femei. Nu am o problemă cu asta, sau cel puțin nu am avut până de curând, când a început să-mi facă avansuri, cam așa din senin.

Nu vreau să credeți că aș fi vreun macho, sunt un tip OK, am farmecul meu, deh, dar nu mi-l risipesc pe oricine.
Oricum nu pe șefa mea care e și cu vreo zece ani mai în vârstă ca mine. Chestia e că ea ne monitorizează computerele și așa a aflat că între mine și o tipă dintr-un alt serviciu al firmei există o relație. Da, admit că-mi înșel soția cu această colegă, dar na, sunt bărbat. Soția mea e însărcinată în ultimul trimestru și ... am și eu nevoi. Colega mea mă ajută să nu le mai am. Nu suntem prea implicați în chestia asta, ci doar ne ținem companie când și când...

Am aflat că și șefa mea știe de relația asta când i-am refuzat avansurile.
Trebuie să recunosc că nu-mi imaginam că voi fi pus vreodată în postura de a refuza o femeie, cu cuvinte, adică, și chiar cu gesturi ferme. Pentru că-mi imaginam că voi femeile aveți și un simț anume, vă prindeți imediat când un tip nu vă dorește, dar mai ales uzați de orgoliul, mândria voastră, ca să nu vă aruncați aiurea de gâtul lui. E, cu șefa asta a mea se pare că m-am înșelat. N-are niciun pic de mândrie. Mi-a spus clar că dacă nu i-o pun o să afle nevastă-mea de aventura cu colega.


Acuma, vă dați seama că nu-mi doresc nici să-i fac rău soției, în timpul sarcinii, nici să-mi strice nebuna familia, pentru o prostie. Dar nici nu mă îmbie gândul să mă culc cu șefa. Pur și simplu nu mă atrage în vreun fel. Nu pot să văd în ea femeia, după ce de doi ani de când lucrez „sub ea” am văzut numai omul de business. Aștept sugestiile voastre, ce să fac în cazul ăsta, cum să rezolv situația?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului.
Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corina pe 24 Ian 2014, 21:51
    Visezi prea mult

    Eu cred ca ai visat prea mult la munca asa ceva nu exista in Romania de fapt imi dau seama cum se munceste in firmele mari tu te culci cu colega, sefa vrea si cu tine , sefa e sefa ca s-a culcat cu alt sef ca asa e tara asta neam de parasute. Stiu ca si eu am lucrat si la fel trageau alti de mine dar daca esti om serios iti vezi de munca ta. Si nu mai visa iubitel munceste ca ai copiii de crescut

    4
    0

  • ion cutcunel pe 4 Dec 2013, 23:39
    sefa mea

    alege o varianta...fifty-fifty , suna un prieten sau hai sa facem un schimb...iti dau eu salariul din educatie si pe directoarea mea de 58 de ani si cat dulapu...sa vezi cum e ?

    3
    1

  • florin pe 7 Nov 2013, 22:06
    gandeste-te si la cititori

    Nu fi egoist. Gandeste-te si la cititorii articolului tau. Cheama-ne sa te ajutam cu sefa. Multumim anticipat ! O sa ai o sefa bine dispusa si o super atmosfera la servici. Daca o vezi morocanoasa vreodata sa ii spui ca mai stau 5000 de cititori la coada si nu stii ce sa faci cu ei ...

    6
    0

  • gigi pe 6 Nov 2013, 20:54
    moralistele

    Vad ca majoritatea celor care comentati, va considerati femeile perfecte,fara de greseala,familiste convinse cu o morala adevarata,dar eu sunt ferm convins ca lucrurile nu stau chiar asa.Pot sa pariez ca multe dintre voi ati avut o aventura cu un barbat insurat sau cu mai multi.Daca voi femeile sunteti atat de pure,atunci noi barbatii nu am avea cu cine sa ne inselam sotiile.

    3
    6

  • iulia pe 28 Oct 2013, 20:51
    femeile...

    sunt femeie dar totusi iti dau dreptate cred ca daca ai stat sa citesti toate tampeniile astea postate pana acum nu ai inteles sau mai rau te-au zapacit si mai tare , eu desi sunt femeie vad anumite dintre comentarii ca fiid scrise de niste frustrate sau femei care au fos inselate la viata lor... asa ca sfatul meu.. nu te va ajuta in vreun fel insa cred ca santaj la santaj ar fi o solutie ..

    7
    4

  • Frida pe 25 Oct 2013, 19:22
    Nu judec

    Sfatul meu, fara sa te judec pentru cum iti traiesti viata. Incheie relatia cu colega de servici. Ai grija de nevoile pe care le ai, cu mina stinga si cea drapta. Filmeaz-o (inregistreaza vocea) pe sefa cand iti face avansuri, si pe urma o santajezi si tu ca o reclami, sau daca e maritata...la sot. Nu te mai incurca cu nimeni la servici, defapt...nu iti mai insela nevasta. Mai devreme sau mai tirziu va afla si sper ca crezi in Karma.

    10
    1

  • Andra pe 21 Oct 2013, 02:49
    sila!

    Imi vine sa vomit! Rar am intalnit personaj mai gretos ca protagonistul acestei povesti!

    8
    6

  • Adrian pe 18 Oct 2013, 14:23
    ...

    sfatul meu este sa te culci cu sefa si cu colega amanta ...ai parte de sex din belsug si poate primesti si o marire de salariu :))

    6
    9

  • raducu pe 17 Oct 2013, 02:37
    pacat

    Ma intreb ce fata ai face daca sotia ta ti-ar spune la nastere ca nu e copilul tau? Eu cred ca tu meriti mai mult decat atat.Sti ce? sa te prinda niste parnaiasi si sa-ti redimensioneze anusul dar fara unguente...

    13
    2

  • Giana pe 14 Oct 2013, 21:23
    Ajutati omul

    Nu amesteca Niciodata business-ul si placerea, adica nu-ti face relatii la serviciu! Pot degenera in chestii foarte urate si-ti pierzi job-ul si familia. Despre sefa, las-o sa vorbeasca, poarta-te profesional fii serios si daca nu ii raspunzi provocarilor si avansurilor va trece la urmatoarea victima si te va uita. Fa-o tot timpul pe ocupatul cu sotia cu casa si o sa-i treaca. Cum rezolvi cu Greseala cealalta? daca te santajeaza si cealalta? vei pierde familia, copilul, job-ul, tot! Te protejezi macar cand esti cu ea? Increderea nu te apara de boli pe care le poti transmite sexual! Cel mai bine ar fi incetezi cu toate si sa ai grija de familie...

    7
    2

  • sneakyme pe 14 Oct 2013, 12:02
    idolul femeilor

    Vai saracul de tine, tu idolul femeilor, nu mai faci fatza la cereri?

    18
    4

  • roxana pe 14 Oct 2013, 10:23
    SA NU-I SPUI SOTIEI...!!!!!

    sa nu ii tulburi sufletul acum, cand se pregateste sa faca cel mai curat si miraculos lucru , sa-ti aduca pe lume copilul... Nu merita sa -i faci asa ceva . Am observat ca tu nu-ti faci probleme pentru situatia in care esti , pt. ca ai dorit acest lucru , singurul lucru fiind cel cu sefa ta. ASUMA-TI greselile , asa ca , nu ai decat sa te culci si cu sefa ta , dar sa nu fii...prea bun , asta daca-ti suporta orgoliul tau maculin . Fa cumva sa o ai si tu la mana pe sefa ta , gandeste-te la ceva , simplu, sa nu dea de banuit. Fa tot ce poti sa nu faci scandal acasa , sotia ta , nu merita sa aiba toata viata ei amintirea asta scarboasa , exact in momentul nasterii copilului asteptat . Las-o sa se bucure de minunea vietii , de copilasul pe care-l asteptati , cu dragoste , cred. Iar tu....fante de birou , gandeste-te bine ce naiba vrei... Nu poti sa crezi ca esti indreptatit sa -ti inseli sotia , oric de cate ori ea va avea unele indispozitii , sau te va pune pe planul II, pt. ca de acum incolo , cel putin vreo 3 ani, copilul va fi clar , pe planul I. Maturizeaza-te..!!! Asuma-ti greselile , suporta-ti consecintele / culcatul cu sefa si vezi cum poti sa dregi povestea asta . Dar nu-ti chinui sotia cu asemenea marturisiri, iti vei deteriora relatia pt. totdeuna si ii va fi greu sa mai aiba / daca va mai avea , incredere in tine vreodata , sau, pur si simplu , va divorta ..

    8
    2

  • Gravissimo pe 14 Oct 2013, 06:19
    Morala și etica

    În fiecare zi mai înveți câte ceva. Situația expusă, dacă e reală, mi se pare o oroare. Or fi având bărbații nevoi, dar să recunoști că soția e însărcinată și tu te culci cu colega amantă, mi se pare o atitudine lipsită de minimum de morală. Ce vei face când se va naște copilul tău? Ce vei face când copilul tău va păși în viață? Ce-i vei spune referitor la relațiile lui? Poartă-te ca un nesimțit? Cum îți privești soția în ochi și-i spui că o iubești după ce te-ai culcat cu amanta? Cum mai poți face pe soțul iubitor când ești atât de fals? În ceea ce privește șefa care te șantajează într-o firmă mare... Ori e o firmă care încurajează astfel de relații perverse ori șefa e un exemplu ciudat. Păcat că vei avea un copil și păcat că ai mințit o femeie să-ți devină soție, jurând să respecți „taina sfântă a căsătoriei”. De ce te-ai mai căsătorit? Puteai foarte bine să-ți faci de cap cu toate femeile fără să fii căsătorit. Ajunsă aici aș vrea să subliniez că nici eu nu înțeleg bărbații care procedează astfel într-o căsnicie. Oricum atitudinea descrisă e una în care bărbatul e „capul familiei” și poate să-și facă de ...cap cum vrea, în timp ce femeia trebuie să facă doar ce îi permite bărbatul. Mai retrograd de atât nu cred că se poate pentru acest secol. Păcat de copilul care va avea un astfel de tată!

    22
    5

  • acid pe 14 Oct 2013, 05:23
    alegere

    Asa simti si tu pe pielea ta cum e sa fii folosit. Asa cum te folosesti tu de colega de servici sa-ti indeplineasca nevoile, asa se foloseste si sefa ta de tine sa-si indeplineasca nevoile. Crezi ca numai barbatii au nevoi? Si femeile au nevoi. Daca tu nu stii sa respecti femeile, ele de ce te-ar respecta pe tine? Spui de sefa ca nu are nici o mandrie. Dar tu ce mandrie ai de sot si de viitor tata? Nu-ti respecti nici familia si nici la job nu esti serios, daca iti permiti aventuri cu colegele in timpul programului. Ai primit ceea ce meriti: sa fii tratat precum te porti - ca un gunoi! Iar pentru comentariul de mai jos, daca oamenii nu sunt monogami de ce se mai inghesuie sa se casatoreasca? Cei care considera ca oamenii nu sunt monogami, n-au dacat sa stea singuri si sa fie libertini, nu-i forteaza nimeni sa se casatoreasca, e alegerea fiecaruia...

    27
    1

  • Me pe 13 Oct 2013, 23:31
    buna treaba

    Povesti! Omul nu e genetic construit sa fie monogam. Cititi despre asta! N-ai decat sa i-o tragi si sefei! Si s-ar putea sa ai surpriza sa-ti placa ... care e problema ...

    6
    17

  • Leo pe 13 Oct 2013, 21:16
    horror

    @myshanu: "porcul" din chiloti :)) :)) e o expresie foarte nostima :)) Oricum istoria e grava. Daca e reala si personajul citeste comentariile, sper ca o sa invete ceva din trasnaia asta si sa n-o mai repete numai din cauza ca "nah e barbat" - asa zice el

    11
    3

  • Lya pe 13 Oct 2013, 19:15
    Off, te-as ucide!!

    Mdaa, imi pare ca te-as ucide sa fii sotul meu, si sa aflu asta despre mine. Dar dupa cum ma stiu eu pe mine, ca as avea criza de nervi sa aflu asa ceva despre sotul meu, si stiind ca sotia iti este insarcinata, iti propun sa te duci cu sefa o seara, si sa te porti ca un tont, si sa vorbesti in dodii, si daca ajungi si sa te culci, ap concentreazate sa nu ti se scoale, fao sa-i piara gustul de tine, spune-i ca ai probleme cu prostata, duce la viceu de 10 ori.. (off, nici nu-mi vine sa cred ca dau acuma asa sfaturi) Capos tare tre' sa fii sa ajungi la asa situatie. Dar daca afla sotia atata timp cat e insarcinata , risti , sa ai copil bonav mai porcule!! Si chiar dupa nastere sa nu afle , ca va pierde laptlele... mai dobitoci ce sateti , mari curvari mai sinteti, ca aveti nevoi, dute si tio fa cu mana , daca esti asa de sensibil si nu poti rabda, si astepta femeea, Tradatori... ce fel de serviciu la dracu ai , ca gasesti timp sa te mirlesti cu colegele???? In loc sa-ti faci chestiunile de familie, stiind ca o sa ai un copil , sai oferi ce trebuie.... Of , numai zik , nimik , duceti-va naibii asa parteneri de viata.....

    14
    6

  • Cristiana pe 13 Oct 2013, 18:35
    Sfaturi utile pentru necinstiti

    Am mai multe sfaturi pentru tine: 1. Poti sa nu te mai spali..poate nu vei mai fi atragator :) 2. Sa recunosti sotiei tot, si sa o dai in judecata pe sefa ta. Nu are voie sa iti acceseze datele personale. Asa vei fi si sincer si te si imbogatesti! 3. Accepta si poate asa vei fi si promovat! Succes si sa ne tii la curent! PS: Sa o anunti si pe amanta ta de ce se intampla ca poate are si ea pe cineva acasa.

    16
    7

  • kiki pe 13 Oct 2013, 16:31
    grav!

    Domnule...ai facut-o lata ! Nici nu mai analizez,ca ti-au scris destule alte doamne... Parerea mea (DACA ai fost sincer ) e sa vorbesti deschis cu sotia, dar o pregatesti si ii spui ca ai gresit doar o data. Daca ai mintit si adulterul e o practica,si ai avut si vei mai avea amante,nu-i spune sotiei,si inchide ochii si la sefa,pt ca altfel nu scapi decat cu demisia,sau cu o discutie unde ii explicit sefei tot ce ai scris aici... success !

    7
    6

  • marti pe 13 Oct 2013, 15:43
    PORCISMUL LA SERVICI

    pai, acum ai ocazia sa stai deasupra ei-chiar crezi ca n-o sa-ti placa?

    8
    4

  • Clara pe 13 Oct 2013, 13:04
    my opinion

    1. Sa-ti fie rusine!; 2. Nu sefa ta iti distruge familia, ci ti-ai distrus-o singur; 3. Spui ca nu-ti doresti sa-i faci rau sotiei, dar deja ai devenit specialist in chestia asta; 4. Esti un mare porc lipsit de empatie fata de femeia care iti va darui un copil si care trece printr-o perioada dificila, iar pentru asemenea creaturi nu am niciun sfat.

    31
    3

  • madalina pe 13 Oct 2013, 07:54
    barbati infideli

    nu este o problema grava ca iti inseli sotia la munca, in romania se practica chestia asta aproape in toate firmele(cel putin in care am fost angajata tot timpul aflam ca sunt amanti si acasa au familie), singura solutie este sa te culci cu sefa ta; ea oricum isi doreste doar o aventura si u vrei tot asa, deci nu constituie o problema. Asa gandesc femeile daca iti inseli nevasta daca s-a culcat cu alta cul mine de ce nu? ii clar ca isi doreste doar o aventura si daca ti-a propus chestia asta s-a mai culcat cu multi din firma aia. mai cunosc cazuri de astea in care un subaltern se mai culca cu o sefa pt servicii diverse ca de ex mai multe zile de concediu, mai mare diurna sau chiar o marire de salariu. In fine oricum esti barbat si pt voi nu constituie o problema sa va culcati cu mai multe femei, ca asa sunteti voi tot timpul inselati ..... nu mai am cuvinte....

    6
    18

  • gaby pe 13 Oct 2013, 01:04
    daaa

    Pai propune un trio!!! asa le multumesti pe toate!!! Vad ca si ziaristi de la eva i_au exeplu de la cancan!!! beahhh Numai minciuni gogonate!!!! Imi este scarba de povestile,, nemuritoare,, publicate!!!!

    15
    3

  • myshanu pe 12 Oct 2013, 23:26
    Doamne fereste!!!

    ce tampenie si vrajeala..pai daca ar fi reala povestea asta zic si eu...asa iti trebuie!!daca nu stii sa iti tii" porcul "din chiloti.....Doamne iarta-ma dar zic si eu chiar in halul asta am ajuns ca nu ne mai putem controla si ca sexul ajunge sa ne manipuleze viata ???Femeie e insarcinata saraca,si numai ea stie prin ce trece si cate sacrificii face pt a duce pe lume copilul asta si vai saracul de el nu-si poate face o laba,ci din contra isi face amanta pe la munca cu pretextul ca vai saracul "e si el barbat"..pai unde mama naibii scrie ca barbatii trebuie sa le fie iertate actele de porci,infidelitatile sub motivul ca sunt barbati?pai ce is ei mai speciali??nu exista sub nici o forma asa ceva!nu ai pic de respect pe femeia ta,nu ai nici o frica de Dumnezeu...???pai asa iti trebuie..pune-te la frecat cu baba ca astfel te distruge..ar trebui sa faca si experimente si perversitati pe tine asa sa iti treaca oleaca pofta de a mai face coarne fimeitii....nu stiu cu ce ochi iti vei putea privi copilul cand se va mai naste

    31
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod