Relaţii. Motivul numărul unu pentru care femeile înşală

Principalul motiv pentru care femeile înşală nu are neapărat legătură cu calitatea relaţiei în care se află, ci mai degrabă cu dorinţa de variaţie, adrenalină, pasiune şi romantism, dezvăluie un studiu publicat în acest an.

Aşa se face că, de multe ori, femeile care înşală nici măcar nu îşi doresc să iasă din relaţie/căsnicie, ci doar să aibă parte de noi experienţe, chiar dacă - sau poate tocmai de aceea - acestea au loc în afara cuplului.

Plictiseala, principalul duşman

Este un fapt dovedit: sexul cu aceeaşi persoană devine, în timp, plictisitor. Iar rutina chiar poate duce la disoluţia unei relaţii pe termen lung sau a unei căsnicii, în special când ei i se alătură şi alte probleme, în cazurile în care situaţia nu este remediată în timp util şi în mod satisfăcător pentru ambii parteneri.

Şi dacă găsirea unui partener pentru sex ocazional - sau o relaţie în toată regula - nu este prima soluţie pe care cele mai multe femei, implicate în legături stabile, o au în minte când se confruntă cu rutina sexuală, această variantă este perfect posibilă şi valabilă în numeroase cazuri.

Însă, aşa cum a dezvăluit studiul ale cărui rezultate au fost prezentate în luna august a.c., femeile care înşală se mulţumesc adesea cu beneficiile extra pe care le oferă aventura, fără a-şi dori să iasă din relaţia de bază.

Cercetarea a fost realizată asupra a 100 de femei cu vârste cuprinse între 35 şi 45 de ani, înscrise pe site-ul AshleyMadison.com, special conceput pentru persoanele aflate în căutarea unor aventuri extramaritale. Spre surprinderea specialiştilor implicaţi în studiu, niciuna dintre femeile analizate nu îşi exprimase dorinţa de a renunţa la căsnicie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 2 Dec 2014, 23:21
    marimea conteaza,,

    crezi ca marimea penisului conteaza?'.. eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod