Relaţii. Motivul numărul unu pentru care femeile înşală


Trebuie spus că respectivele femei nu erau la curent cu faptul că mesajele pe care le schimbau cu partenerii cunoscuţi pe site le erau citite - au fost informate ulterior (site-ul precizează, la "Termeni şi condiţii", faptul că permite cercetătorilor accesul la asemenea informaţii, în vederea întocmirii de studii şi statistici) -, ceea ce face ca rezultatele să fie cu atât mai verosimile.

Femeile, dornice de variaţie în aceeaşi măsură ca bărbaţii

Motivul general acceptat, când vine vorba despre ce îi determină pe urmaşii lui Adam să înşele, este că bărbaţii au nevoie de variaţie pur sexuală, în timp ce femeile, atunci când înşală, o fac pentru a umple un gol emoţional. Asta în condiţiile în care, au demonstrat-o repetate studii, femeile nefericite în relaţiile de cuplu sunt clar mai predispuse să calce strâmb.

Şi totuşi, şi femeile sunt perfect capabile să se plictisească în relaţii şi pur şi simplu să îşi dorească să aibă parte de noi senzaţii sexuale, cu alţi parteneri, fără ca asta să însemne mai mult de atât, este de părere Eric Anderson, profesor în cadrul Universităţii din Winchester, Anglia, autor al studiului menţionat anterior.

Cu toate acestea, a constatat specialistul, dacă bărbaţii analizaţi în cadrul studiului s-au dovedit a întreţine relaţii sexuale fără menajamente, femeile au avut nevoie de un soi de "relaţie" pentru a se bucura de aventura extramaritală.

"Este posibil ca femeile să aibă nevoie de o conexiune emoţională pentru a se bucura de sex sau, pur şi simplu, sunt mai raţionale şi aleg să aibă o singură aventură, mai profundă", a explicat Eric Anderson, cea din urmă variantă implicând mai puţine riscuri de a fi prinse.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 2 Dec 2014, 23:21
    marimea conteaza,,

    crezi ca marimea penisului conteaza?'.. eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod