Relaţii. 5 trucuri pentru ca iubitul tău să fie permanent îndrăgostit de tine

Ai încredere în el

Neîncrederea, gelozia nejustificată şi suspiciunea îţi devorează treptat relaţia şi cel mai probabil o vor distruge. Iar dacă în comportamentul tău faţă de cel pe care îl iubeşti îşi fac loc tot felul de acţiuni izvorâte din astfel de sentimente, atunci te poţi aştepta ca sentimentele lui pentru tine să se degradeze pe zi ce trece. Dacă iubitul tău nu ţi-a oferit niciodată motive de gelozie, atunci nu-l face să se simtă precum un infractor, suspectând permanent că are ceva de asuns.
Oferă-i încrederea ta şi cu siguranţă te va iubi şi mai mult.

Ascultă-l şi susţine-l

Normele sociale au impus credinţa că bărbaţii nu trebuie să plângă, să se vaite sau să-şi arate slăbiciunile. De aceea, cei mai mulţi bărbaţi au tendinţa de a-şi ascunde temerile, grijile şi tristeţea de teamă că vor fi judecaţi sau consideraţi slabi. Dar asta nu înseamnă că nu se confruntă cu toate aceste emoţii apăsătoare. Vorbeşte întotdeauna cu iubitul tău chiar şi despre cele mai sensibile subiecte, oferă-i sprijinul tău şi ajută-l să se simtă în largul lui astfel încât să-ţi împărtăşească tot ce îl nelinişteşte.

Fii sinceră

Sinceritatea este cea mai simplă cale către o viaţă fericită, iar acest lucru este cu atât mai valabil în relaţia cu persoana iubită. Numai dacă eşti sinceră vei reuşi să câştigi respectul şi încrederea celui pe care îl iubeşti, iar relaţia voastră va avea numai de câştigat.
Nu îi da iubitului tău motive să se îndoiască de ceea ce spui şi faci. Nu considera micile "minciunele" ca fiind inocente sau inofensive pentru că nu sunt, ci au potenţialul de a-i degrada încrederea în tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod