Relaţii. 4 schimbări de comportament care te vor ajuta să fii mai fericită în dragoste

Se întâmplă de foarte multe ori ca ghinionul din viaţa sentimentală să nu fie doar pur ghinion.
Unele greşeli pe care le faci constant şi atitudinea ta faţă de propria ta persoană sau faţă de ceilalţi pot fi responsabile pentru nefericirea în dragoste. Iată câteva schimbări absolut necesare pe care ar trebui să le faci dacă viaţa ta amoroasă este în dificultate:

Impune-ţi propriile limite

Din dorinţa de a-i mulţumi pe cei pe care îi iubesc, oamenii au uneori tendinţa de a face multe compromisuri. Dacă te regăseşti în această descriere şi dacă renunţi de multe ori la ceea ce îţi doreşti pentru a-i face pe plac partenerului tău sau unui bărbat de care eşti îndrăgostită, şansele tale de a fi fericită scad pe zi ce trece.
Atunci când renunţi la tine pentru ceilalţi rişti să atragi în jurul tău persoane care folosesc asta în avantajul lor, inclusiv parteneri de viaţă care nu te apreciază cu adevărat. Chiar dacă faci compromisuri din dragoste, este absolut necesar să-ţi impui propriile limite pe care să nu le depăşeşti niciodată.

Învaţă să faci compromisuri

La polul opus se află persoanele care nu acceptă niciodată o cale de mijloc. Deşi este extraordinar că ştii mereu ce vrei şi că nimeni nu te poate devia de la drumul tău, această calitate, dusă la extrem, se poate transforma într-un defect major în viaţa amoroasă.
Atunci când formezi un cuplu, formezi, de fapt, o echipă împreună cu partenerul tău de viaţa. Iar o echipă funcţionează cel mai bine când cei implicaţi sunt egali, reuşesc să colaboreze şi să-şi construiască împreună. Dacă tu ai pretenţia să-ţi urmezi cu egoism propriile ţeluri, iar partenerul tău să te urmeze pe tine, rezultatul este o relaţie dezechilibrată sau chiar singurătatea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod