Raspunde la aceste intrebari ca sa afli dacă ai o relatie puternica

Răspunde la aceste întrebări ca să afli dacă ai o relație puternică

Gary W. Lewandowski este profesor de psihologie la Monmouth University. Într-un interviu acordat pentru The Independent a mărturisit că este întrebat adesea despre felul în care se poate afla cât de solidă este o relație.
Raspunde la aceste intrebari ca sa afli daca ai o relatie puternica! Un profesor de psihologie ne lamureste.

“Cum pot sa stiu daca am o relatie puternica si de durata? 

Este intrebarea pe care o primesc cel mai des de la pacientii mei. Cei mai multi dintre ei nu sunt pregatiti sa-si dea raspunsul la aceasta intrebare. Atunci cand incearca sa-l gaseasca, nu reusesc sa puna intrebarile corecte si se concentreaza in directii gresite”, a explicat prof. Lewandowski.

Astfel, i-a venit ideea de pune la punct un set de intrebari, ale caror raspunsuri sa dea posibilitatea celui interesat sa-si dea seama de sansele de reusita ale relatiei in care este angrenat.
 
Profesorul a adaugat ca aceste intrebari sunt bazate pe un amestec de date stiintifice si intuitie.
Un raspuns afirmativ la toate intrebarile inseamna ca relatia ta are toate sansele sa treaca testul timpului. Dar, daca raspunsurile sunt negative, atunci exista posibilitatea ca relatia sa nu fie una de durata. Insa faptul ca inveti  lucruri bune despre cum ar trebui sa fie o relatie  nu reprezinta o amenintare pentru o relatie buna. “Daca esti prinsa ntr-o relatie nepotrivita sau toxica, faptul ca te eliberezi din ea te va ajuta sa te indrepti spre o alta relatie excelenta.” Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod