Primul Crăciun alături de iubitul tău? 5 sfaturi utile care te scapă de emoții

Sunteți împreună de câteva luni și urmează perioada sărbătorilor de iarnă? Cel mai probabil, ai tot felul de gânduri și de emoții…
Primul Craciun cu iubitul este un eveniment cu totul special, dar care poate cauza si multa anxietate. Cum o sa fie? Cum o sa va impartiti timpul? Ii vei cunoaste parintii? Dar el pe ai tai? Oare parintii vostri se vor intelege bine la masa festiva? Atat de multe intrebari!

Pentru a scapa macar de o parte dintre emotii, citeste sfaturile de mai jos, respira adanc si relaxeaza-te. Totul va decurge minunat.

5 sfaturi pentru ca primul Craciun cu iubitul tau sa fie magic si lipsit de momente ciudate


1. Discutati relaxat despre daruirea cadourilor


Stii acel moment cand unul dintre parteneri ofera un cadou foarte scump sau cu o valoare sentimentala imensa, iar celalalt daruieste o pereche de sosete cu reni? Da, de acord, nu este prea placut – pentru niciunul dintre ei!

De aceea, este important sa discutati despre cum vede fiecare dintre voi obiceiul cadourilor de Craciun. Nu trebuie sa fie o conversatie serioasa, sobra si incomoda.
Puteti discuta spontan sau poti cere mici indicii, pentru a-ti da seama in mod subtil ce pareri are iubitul tau. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod