Poveste adevărată: "Iubitului meu îi plac și alte femei, dar zice că numai la dans"

 
Partea perversă este aceea că iubitul meu s-a scăpat la un moment dat, când l-am întrebat ce ar face dacă acea femeie i-ar da de înțeles că îl place și ea și că-l vrea. A zis că i-ar fi cam greu să o refuze, ceea ce m-a pus pe gânduri. După ce a spus asta a zis că a glumit, însă mie mi-a cam rămas așa ca un cui, că asta relativizează foarte mult relația noastră.

La fel de drept e și că nu ne-am jurat credință veșnică, am zis întotdeauna că luăm lucrurile așa cum vin, fără angajamente pe termen lung, în afara faptului că atât cât suntem împreună ne suntem loiali unul altuia.
Dar cumva parcă chestia asta cu plăcutul altor femei îmi sună a ... începutul sfârșitului. 
Deși teoretic știu că tuturor ne mai plac și alți oameni, chiar și mie îmi place compania altor bărbați – de la dans sau nu – în mintea mea iubitul meu este unicul bărbat la care mă raportez ca relație pe termen lung, cu care, eventual, la un moment dat să-mi întemeiez o familie. 

De aceea aș vrea să știu dacă e normal ca oamenii implicați într-o relație serioasă să se simtă atrași și de alții, și chiar să dea curs acelor atracții, fie ele și numai sub forma dansului.
Oare asta se petrece în mintea tuturor?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ion pe 30 Mai 2015, 07:24
    dans

    Atractia la dans este preludiu pt sex ! Este un lucru normal si natural. In cluburi nu se fac relatii sanatoase, de durata. Fetele care consuma alcool , canabis ,etc nu au aptitudini de familiste , mame , gospodine etc.

    0
    0

  • Cristina pe 26 Mai 2015, 01:20
    Da, e clar! Paraseste-l!

    E un neserios, te-a folosit, lasa-l inainte sa te lase el pe tine! Nu merita, e un neserios, sigur i-au alunecat ochii pe alte femei si pana acum, dar n-ai observat tu. Stiu genul asta de barbat, daca ii vei permite, te va rani. Uita-l si gaseste-ti altul!

    1
    1

  • Ionela pe 24 Mai 2015, 12:04
    forteaza limitele

    nu te lasa forteaza limitele. Intra in vorba cu respectiva, lauda-ti iubitul apoi fa in asa fel sa o inviti acasa la o cafea. de acolo lucrurile pot evolua in ceva minunat in 3. neaparat filmeaza toata experienta, iar apoi poti sa incarci rezultatutl pe siteurile de profil

    1
    10

  • sugi pula si mori pe 24 Mai 2015, 05:04
    muie

    Eu zic sa se desparta de el. Simplu!

    0
    5

  • sugi pula si mori pe 24 Mai 2015, 05:04
    muie

    Eu zic sa se desparta de el. Simplu!

    0
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod