Poveste adevărată: „Fosta iubită a logodnicului meu ne hărțuiește și ne face vrăji“

Iubitul meu a avut o prietenă nebună. Nu părea atunci când era cu ea, dar a devenit evident după ce s-au despărțit. Acum am aflat că are antecedente în familie, dar cu toate astea el nu vrea să o reclamăm sau să depunem plângere la poliție împotriva ei. Cred că îi e milă de ea, dar vă spun că mie mi-e frică.
Noi suntem împreună de aproape un an și ne-am cunoscut la câteva luni după ce el s-a despărțit de ea în termenii cei mai buni cu putință. Au stabilit că rămân prieteni, dar că nu se mai iubesc... bla, bla. Din ce spune el și ea a fost de acord. După o relație de mai bine de trei ani părea că totul e încheiat între ei și că niciunul nu voia să meargă mai departe.

Dar atunci când ea a aflat că el are pe altcineva parcă a luat-o razna. O prietenă comună susține că ea de fapt nu ar fi fost de acord cu despărțirea, dar că nu a vrut să se cramponeze de el, ci să-l lase să constate că de fapt tot pe ea o vrea, după ce se despărțeau o vreme.
Numai că nu a fost așa, el m-a găsit pe mine și suntem ... bine mersi.


Problemele s-au declanșat într-o seară, acum câteva luni, când ne-am întâlnit întâmplător în oraș cu ea. Atunci a aflat „oficial” cum s-ar zice, deși știa dinainte că el găsise pe cineva. Din seara aia au început telefoanele nocturne, în care ea se plângea că are probleme de sănătate și că are nevoie de el.

Prima dată el s-a dus la ea, pentru că a crezut-o că e ceva grav și are nevoie de ajutor.
Însă după aceea a constatat că erau tertipuri ca să mă facă pe mine geloasă. Să văd eu că de fapt legătura dintre ei este încă destul de puternică și că el încă ține la ea. OK, am fost un pic geloasă, recunosc, însă al a știut să mă facă să înțeleg că nu se ducea la ea din dragoste, ci mai degrabă dintr-o grijă prietenească. Era firesc, după atâția ani de relație.

Dacă nu a reușit așa, a început să sune și să închidă, să trimită sms-uri, email-uri, scrisori anonime, ba chiar și-a făcut un cont fals pe Facebook de pe care comentează absolut orice postăm, eu sau el, într-o manieră care deja e evidentă că e răuvoitoare. 
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Filiz Serguzel pe 17 Mai 2015, 06:22
    Nu merita ... e un laş

    Da...el nu îsi da seama cât te face sa suferi,e foarte fericit ca îl doreşte cu disperare si cealalta femeie.Nu merita.Spune-i adio

    3
    0

  • Alf pe 13 Mai 2015, 17:05
    drumul

    Si eu cred ca ar trebui sa ii spuna clar acestui tip sa termine relatia nesanatoasa cu fosta. NU, nu e normal sa ramai extrem de buni prieteni dupa ce te desparti de cineva. Despartirea inseamna ca fiecare cu viata lui personala, si da, o data pe an isi pot ura Craciun fericit sau La multi ani si atat. E un tip naspa daca umbla pe doua carari. Si DA, sa isi schimbe si yala! o relatie noua, o viata noua, o yala noua.

    3
    0

  • Autostopistul pe 10 Mai 2015, 19:27
    Hormonii bata-i vina

    Sper ca ai educatia necesara ca sa pricepi ca doar hormonii sunt cei ce fac ca o relatie sa mearga. Nenorocirea este ca esti atrasa de feromonii unui "mascul" nu a unui barbat. Ca daca aveai un "barbat" langa tine, termina in secunda doi cu aceasta psihopata. Dar masculul tau se complace si cred ca are si subiect de discutie cu amicii la o bere, ca el e macho man si ca se bat femeile pe el. Sfatul meu sincer, ca om trecut prin viata este acesta. Daca nu esti si tu o "femela" care are un "mascul", spune-i : adi`o(sic). Sau poate vrei sa devii vedeta la Acces di(n)rect ori la show-ul lui Capatos. Daca e asa, stai in continuare cu masculul.

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod