O femeie i-a spus bunicii sale că soțul său a înșelat-o. Răspunsul bunicii a fost epic

iulia-mirica
Următoarea poveste este o lecție pentru noi toți, indiferent de vârsta fiecăruia. Iată ce s-a întâmplat când o femeie i-a spus bunicii sale că soțul său a înșelat-o!

Ce răspuns a primit o femeie care i-a spus bunicii sale că soțul său a înșelat-o?


O femeie tânără s-a dus la bunica sa și a început să îi povestească viața sa. I-a explicat bunicii sale că soțul său o înșela și că era șocată de acest lucru. Tânăra nu știa ce să facă mai departe. Chiar își dorea să renunțe la viață. Femeia i-a spus bunicii că era obosită să lupte. I se părea că, de îndată ce rezolva o problemă, o alta nouă apărea. 

Bunica i-a ascultat povestea și a dus-o pe tânără în bucătărie. Bunica a umplut trei vase cu apă și le-a pus pe foc. Au așteptat ambele până când apa din vase a început să fiarbă.
Bunica a pus morcovi în primul vas, ouă în cel de-al doilea și boabe de cafea în ultimul vas. Le-a lăsat să fiarbă și nu a spus niciun cuvânt.

După douăzeci de minute, bunica a închis focul. A luat morcovii și i-a pus într-un castron. A scos și ouăle și le-a pus în alt bol. În cele din urmă, a turnat și cafeaua într-un alt castron. Apoi a întrebat-o pe nepoata ei ce vede. Femeia i-a spus că vede morcovi, ouă și cafea. Bunica sa i-a spus să vină mai departe și să pună mâna pe morcovi. Femeia tânără a făcut acest lucru și a spus că erau moi. Bunica i-a spus apoi nepoatei să ia un ou și să-l spargă.
Femeia a desfăcut coaja de ou și a văzut oul fiert tare. În cele din urmă, bunica ei i-a spus să guste din cafea. Nepoata a zâmbit în timp ce savura aroma cafelei.

Tânăra și-a întrebat bunica ce înseamnă ceea ce a făcut. Bunica i-a explicat nepoatei că fiecare dintre lucrurile alese trebuia să facă față aceleiași probleme - apa fiartă - și că fiecare a reacționat diferit. Morcovul era tare, însă după 20 de minute de stat în apă fiartă, s-a înmuiat. Coaja subțire a oului proteja interiorul lichid, însă acesta s-a întărit după ce a stat în apă. Cu toate acestea, boabele măcinate de cafea au fost unice.
După ce au fost așezate în apă fiartă, au schimbat semnificativ apa. Bunica a întrebat-o pe nepoata sa cu care dintre acestea se identifică.
 

Este un morcov, un ou sau boabe de cafea atunci când are de-a face cu o problemă?


Te poți întreba și care dintre aceste lucruri ești tu. Ești morcovul care pare puternic, dar care devine moale atunci când apar durerea și adversitatea? Sau ești oul care începe cu o inimă maleabilă, dar se schimbă în prezența căldurii? Ai un spirit foarte fluid, dar în prezența unei greutăți devii întărit și rigid? Coaja arată la fel, dar ți se întărește inima în interior? Sau ești boabele de cafea? Ai văzut că boabele de cafea schimbă apa fierbinte, adică circumstanțele care provoacă durerea.
Când apa devine fierbinte, începe să elibereze aroma. Dacă ești ca boabele de cafea, atunci când lucrurile se înrăutățesc, tu devii mai bun și schimbi situația din jurul tău. Când treci prin cele mai grele provocări, te ridici la un alt nivel. Gândește-te și la următoarea situație! Atunci când te naști, plângi, însă toată lumea din jurul tău plânge. Uneori, lucrurile nu sunt atât de rele pe cât le percepem noi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod