Nu te arunca într-o relație decât când întâlnești o persoană care are aceste însușiri

Rămâi singur până găsești pe cineva care face un efort. Efortul de a face surprize. Efortul de a planifica. Efortul de a investi timp și energie în lucrurile care te interesează.
Pentru totdeauna începe cu efortul și angajamentul pe care cineva îl investește în tine. Așa cum e firesc.

Rămâi singur până găsești pe cineva care te ajută să-ți construiești încrederea în tine. Cel care ia lucrurile încet. Cel care dorește cu adevărat să afle despre fiecare rană pe care o ai și despre trecutul pe care îl regreți. Cel care te învață că este ok să faci greșeli atât timp cât înveți din ele.

Rămâi singur până găsești pe cineva care flirtează cu tine, ca și cum ai fi prima iubire.
Te protejează ca și cum și-ar proteja familia. Vă certați ca un cuplu căsătorit, dar mereu vă împăcați și discutați ca cei mai buni prieteni.

Rămâi singur până când devine cel mai bun sex pe care l-ai experimentat vreodată. Pentru că intimitatea înseamnă mai mult decât să dormi alături de cineva.

Pentru totdeauna începe cu cineva care atunci când intră în cameră știi totul despre el doar privindu-l. Pur și simplu simți că este cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată.

Rămâi singur până când întâlnești pe cineva care dorește să construiască un viitor lângă tine.
Cineva care vorbește despre asta, dar mai mult decât asta lucrează să contruiască asta. Cineva care pune bani deoparte pentru că te vede ca soția lui, chiar dacă nu a spus-o încă. Citește continuarea pe divahair.ro
divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod