fericire

Nu mai accepta o relație pe care nu o consideri perfectă. Ai dreptul ăsta!

Trebuie să începi să repari rănile pe care le-ai dobândit într-o relație anterioară. Ai lăsat de la tine când a venit vorba de experiențe, oameni, lucruri și relații. Ai acceptat lucruri pentru care nici nu trebuia să te deranjezi. Te-ai pus pe ultimul loc și ai ajuns să îți compromiți viața. Ți-ai pus prioritățile în așteptare pentru nevoile și dorințele altora. Însă iată de ce nu ar trebui să accepți o relație pe care nu o consideri perfectă!

De ce nu ar trebui să accepți o relație pe care nu o consideri perfectă?


Nu ți-ai apreciat adevărata valoare. Nu te-ai prețuit așa cum meriți. Nu te-ai tratat așa cum ar trebui. Ți-ai pus visurile pe pauză, iar acum este momentul să apeși pe butonul de play din nou. Este momentul să începi să-ți controlezi mai bine propria viață. Este momentul să fii o persoană mai bună pentru tine. Este timpul să alegi dragostea pe care o meriți.

Este timpul să inițiezi o revizuire majoră în viața ta.
Trebuie să faci alegeri mai bune, iar câteodată mai egoiste. Ți-ai ignorat dorințele și nevoile personale pentru prea mult timp. Pur și simplu ai renunțat la tine, iar acest lucru trebuie să se schimbe începând de acum. Ai ocazia să dai pagina și să vindeci rănile pe care le-ai provocat stând într-o relație nepotrivită pentru tine. Este vorba despre rănile pe care ai ales să le ignori sau să le neglijezi pentru că ai crezut că este mai important să fii altruist decât fericit.
Trebuie să renunți la practicile nesănătoase. Îți poți permite să fii egoist, pentru că, în caz contrar, vei ajunge să te scufunzi și nu va fi nimeni prin preajmă pentru a te salva. Trebuie să te desprinzi de lucruri care te împotmolesc. Este timpul să strălucești din nou. Nu trebuie să mai lași pe nimeni să te trădeze. nici măcar pe tine. Trebuie să te protejezi mai mult, să începi să ceri mai mult decât ai obținut până acum. Este momentul să renunți la sentimentele negative, deoarece trebuie să faci loc gândurilor pozitive în viața ta.
Este timpul să găsești dragostea perfectă, însă această căutare începe cu dragostea care poate fi găsită în interior.

Și s-ar putea ca aceste schimbări să nu aibă loc imediat. S-ar putea ca relația perfectă să nu apară neapărat în acest an. Dar cel puțin știi că există. Nu renunța la această ocazie și nu te mulțumi cu mai puțin decât meriți.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod