Nu forța un bărbat să fie cu tine dacă nu-și dorește o relație

Toată lumea își dorește o relație stabilă. Uneori, norocul nu este de partea noastră. Oamenii care cred că au găsit perfecțiunea vor fi dezamăgiți la un moment dat.
Același lucru se întâmplă și în cazul femeilor care cred că partenerul lor este perfect și că nu va avea nevoie de o pauză de la ciclul constant al vieții pe care îl au de ani întregi. Există momente când bărbații au nevoie de o pauză de la tot zgomotul din jurul lor. Aceștia s-ar putea să vrea să ia o pauză temporară sau permanentă de la cei dragi. Însă nu forța un bărbat să fie cu tine dacă nu vrea!

Dacă un bărbat nu vrea să fie cu tine, nu îl forța


Stabilitatea emoțională a unui bărbat reprezintă dovada că și-ar dori să scape de drama emoțională care are loc în jurul său. Bărbații au o fire aventuroasă și vor schimbare.
Câteodată, când un bărbat are nevoie de o pauză, partenera crede că s-a săturat de ea și că vrea să o părăsească. Poate fi adevărat în unele situații, iar dacă este adevărat, este mai bine să-ți lași partenerul să plece decât să îl forțezi să rămână. Nu înseamnă că nu ești o persoană minunată, ci că poate nu ești persoana perfectă pentru acel bărbat. 

Poate că ai crezut la început că sunteți compatibili. Poate că și el a crezut același lucru. Dar există o posibilitate ca acea compatibilitate să fi durat pentru câteva luni, după care a dispărut. S-ar putea să nu fiți feriți sau poate că unul dintre voi este fericit, iar celălalt nu.
În acest caz, poate că cel nefericit va dori să scape sau va încerca să găsească cel mai politicos mod posibil de a lăsa totul în urmă. Dacă partenerul tău îți cere să luați o pauză, atunci nu ar trebui să sari la concluzii, ci doar să te gândești că are nevoie de această pauză.

După ce se întâmplă acest lucru și îți dai seama că este decizia corectă, trebuie să ai grijă de stabilitatea ta emoțională, fizică și socială. Unele femei s-ar putea închide în casă și refuza să iasă, s-ar putea să se deprime, iar altele ar putea simți că viața lor s-a terminat. Această evadare nu este un lux pe care și-l poate permite toată lumea.
Trebuie să fii realistă și să te confrunți cu realitatea, trebuie să îți reechilibrezi viața. 

Există câteva lucruri pe care le poți face pentru a supraviețui după experiența traumatizantă pe care ai trăit-o. 


1. Dă-ți seama că a fost cea mai bună decizie, iar timpul ți-o va dovedi


Poți crede că ceea ce tocmai ți s-a întâmplat este cea mai mare tragedie din viața ta. Dar nimeni nu știe ce rezervă viitorul. Situația actuală poate fi o tortură emoțională, dar ceea ce urmează este mai bun. Nu toată lumea își poate da seama de acest lucru, dar cei care o fac ajung să aibă o viață cu adevărat fericită.

2. Meditează sau fă alte exerciții de relaxare


Meditația reprezintă cea mai bună modalitate de a te relaxa și de a lua o pauză de la tristețea din jurul tău. Meditația te ajută să înțelegi că ești cu mult mai presus de toate acele lucruri care se întâmplă în jurul tău.
Te ajută să rămâi conectată cu sufletul tău și te face să realizezi că ai un scop mai important în viață decât toate distragerile. Există mai multe moduri de a medita, dar cel mai eficient se spune că este yoga. Yoga îți ajută sângele să circule în tot corpul, te ajută să ai o postură mai bună, iar mușchii tăi au numai de câștigat. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod