Calități pe care ar trebui să le aibă un partener până la 30 de ani

Relațiile la 30 de ani sunt diferite. Probabil că ai intenții diferite față de relațiile de la 20 de ani și cauți o persoană cu care să îți construiești un viitor. Sau cel puțin alături de care să te maturizezi într-una dintre cele mai critice și importante perioade ale vieții tale.
Însă ce ar trebui să cauți la un partener? Experții în relații împărtășesc câteva calități pe care ar trebui să le aibă un partener până la 30 de ani. 

Ce calități ar trebui să aibă un partener până la vârsta de 30 de ani?


1. A avut relații pe termen lung


Până la vârsta de 30 de ani, multe persoane sunt deziluzionate de aplicațiile de dating și sunt pregătite de o relație stabilă într-o formă sau alta. Poți doar să speri că partenerul tău a trecut prin câteva relații importante. Dacă și-a petrecut mai mult timp cu cineva în jurul vârstei de 20 de ani, are material pentru o relație de lungă durată conform specialiștilor. Experiența din relații poate părea evidentă, dar nu este întotdeauna.
Cel mai bun partener va fi cineva care a fost în alte relații, care a învățat lucruri despre sine de la fostele partenere și înțelege că o relație are nevoie de timp și muncă.

2. A demonstrat că poate fi fericit și singur


Încearcă să găsești pe cineva care nu a fost mereu într-o relație. Multe cupluri care au probleme în relații precum dependența de partener sau obsesia de control s-ar putea să aibă un partener care nu a fost niciodată pe cont propriu. Pentru a fi un partener fericit și sănătos, trebuie să te simți confortabil și să fii capabil să fii responsabil pe cont propriu.

3. Are o viață proprie, separată de tine


Scopul unei relații nu este de a îmbina cele două vieți până în punctul în care acestea nu mai pot fi diferențiate. Nu aspira să fiți legați.
Scopul este să ai o viață plină și fascinantă pe cont propriu, după care să găsești o persoană care să aibă o viață la fel de plină și de fascinantă. Un partener sănătos este cineva care poate avea propria viață, carieră, prieteni și interese, menținând în același timp și o relație. Va vrea să aibă grijă de tine în anumite privințe, dar va avea grijă și de el. Cu alte cuvinte, nu îți dorești un partener care să se sacrifice de dragul relației. Vrei o persoană care știe cine este, care își cunoaște valorile și care are o viață ce reflectă aceste lucruri. 

4. Are o educație financiară


Este timpul să discutăm despre un punct deloc romantic, dar important. Datoriile reprezintă un factor semnificativ în viața celor mai mulți oameni.
În mod evident, îți vei dori să găsești pe cineva care a făcut ordine în casa sa financiară, dar ar trebui să găsești pe cineva care încearcă să și schimbe lucrurile. Indiferent de greșelile din trecut sau de provocările financiare existente, ar trebui să cauți o persoană care să controleze, nu să ignore problemele financiare din viața sa. Acesta nu este doar un semn al responsabilității financiare, ci și al maturității. Nu trebuie să ai o viață financiară perfectă până la vârsta de 30 de ani, dar trebuie să fii pe drumul responsabilității financiare. 

5. Nu se jenează să vorbească despre viața intimă


Evident, nu este nimic în neregulă cu găsirea unui partener care cunoaște toate mișcările corecte. Dar aici se oprește importanța tehnicii.
O viață intimă bună pe termen lung necesită un dialog deschis cu privire la ce îți place și ce îți displace. Trebuie să vă puteți conecta fizic și emoțional în dormitor și să explorați nevoile, dorințele și fanteziile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod