Nu accepta o iubire care știi că nu este potrivită pentru tine

Nu accepta o iubire care știi că nu este potrivită pentru tine. Așteaptă iubirea potrivită. Așteaptă iubirea care știi că ți se potrivește ca o mănușă, care știi că îți încălzește inima și îți hrănește sufletul.
Nu renunța să cauți până când nu găsești o persoană care să te înțeleagă pe deplin. Care să îți înțeleagă anxietatea. Care știe că te poate lua în brațe atunci când ai probleme, iar grijile tale vor dispărea cât timp stați unul în brațele celuilalt. 

De ce iubire ai nevoie dacă vrei să fii fericit?


Așteaptă pe cineva care îți oferă întreaga sa atenție de fiecare dată când sunteți împreună. Așteaptă persoana care te face să te simți special. Care te face să te simți important. Care îți valorifică vorbele și ceea ce ai de spus.
O persoană care îți valorifică părerea, deoarece crede că ești una dintre cele mai importante persoane din viața sa.

Așteaptă persoana care îți face viața mai bună. Persoana care te face să te simți că sunteți doar voi doi chiar și atunci când sunteți într-un spațiu public. Persoana care are ochi doar pentru tine.

Așteaptă iubirea care te face să te simți în siguranță. Așteaptă persoana a cărei prezență îți oferă confort. Persoana care te face să te simți ca acasă oriunde ați fi. Așteaptă persoana care îți va șterge lacrimile de pe față și care va face orice pentru a te vedea zâmbind din nou.
Persoana care se ceartă cu tine, dar care scoate în evidență greșelile fără să te părăsească atunci când ești supărat. Persoana care este dispusă să se certe cu tine, dar imediat să înceapă să repare lucrurile, pentru că nu vrea să fiți supărați unul pe celălalt. Pentru că te iubește și pentru că vrea să facă relația să meargă, chiar și atunci când întâmpinați probleme. Pentru că vrea să construiască un viitor alături de tine.

Nu accepta o iubire mediocră. Așteaptă ceva special. Și consistent. Așteaptă persoana care nu te va face niciodată să te îndoiești de tine sau de relația voastră.
Așteaptă dragostea care pare naturală și fără eforturi. O iubire care te împlinește, care te hrănește și care te face o persoană mai bună.

Iubirea care îți atinge standardele. Care te acceptă pentru cine ești. Care nu așteaptă să te schimbi. Alege o persoană care te iubește cu defectele și imperfecțiunile tale. O persoană care îți iubește inima bună. O persoană care nu ar face niciodată nimic să te rănească sau să te dezamăgească. O persoană care îți arată mereu cât de frumoasă este iubirea. Care face orice pentru a te vedea fericit.
Care înțelege că nicio relație nu este perfectă, dar alege să lupte pentru tine și pentru relația voastră. O persoană căreia îi este frică să te piardă. O persoană care are încredere și care te respectă. Și nu în ultimul rând, o persoană care te iubește la nebunie. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod