O femeie care este greu de iubit iubește cel mai intens

O astfel de femeie te poate face să crezi câteodată că nu te iubește și că nu îi pasă dacă ești sau nu în viața ei, dar sunt mai multe lucruri dincolo de suprafață.

Care sunt motivele pentru care o femeie greu de iubit iubește cel mai intens?


A construit ziduri în jurul ei și este nevoie de mult timp și efort din partea ta pentru a dărâma acele ziduri și pentru a o face să se deschidă în fața ta. Dacă ți se pare că este distantă față de tine în mod intenționat, pentru a te face să suferi, nu este chiar adevărat. Ea doar încearcă să-și protejeze inima de alte dezamăgiri.

Da, este greu de iubit, dar odată ce își deschide inima cu adevărat, îți vei da seama de valoarea ei.
Nu se va deschide în fața cuiva care nu este serios și sincer cu ea. Nu va permite nimănui să își bată joc de ea.

Dacă simte că vrei doar să te joci cu ea, te va exclude instant din viața ei. Nu poate fi o decizie mai ușoară pentru ea decât aceasta.

De ce? Pentru că vrea un bărbat care poate vedea cine este ea cu adevărat. Vrea pe cineva care să se îndrăgostească de sufletul ei și de esența ei. Vrea o iubire care este pură și sinceră, ceva care este foarte greu de găsit în zilele noastre.

Nu se va deschide niciodată în fața unei persoane superficiale.
Pentru cineva căruia nu îi pasă decât să mențină aparențele. O astfel de femeie nu are timp pentru mediocritate.

Pentru o astfel de femeie, ori ești în relație pe bune, ori renunță la tine. Această femeie curajoasă este greu de găsit. Personalitatea ei puternică și abilitatea de a-și ține emoțiile sub control sunt calități greu de găsit.

Are puterea de a împinge limitele pentru a te inspira să devii mereu mai bun. Te va motiva să devii cea mai bună versiune a ta. Te va forța să preiei controlul asupra vieții tale.
Iar atunci când vine vorba de iubire, atunci când această femeie se îndrăgostește, știi că este adevărat. Odată ce își lasă garda jos, poți avea parte doar de iubire adevărată și fericire. Îți va atinge inima așa cum nu a făcut-o nimeni înainte de ea. Te va face să simți lucruri despre care se scriu cărți.

Această femeie incredibilă are atât de multe lucruri de oferit, încât îți va îmbogăți viața și te va face o persoană mai bună. Trebuie doar să ai răbdare cu ea și să îi demonstrezi că poate avea încredere în ea, precum și că ești dedicat întru totul relației voastre. 

Arată-i că ești o persoană demnă de atenția ei! Fii persoana care o face să lase garda jos.
Ajut-o să treacă peste temeri! Arată-i că dragostea adevărată chiar există!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod