Motivele adevărate pentru care nu îți spune „Te iubesc”

Motivele adevărate pentru care nu îți spune „Te iubesc”

Să fii într-o relație și să îți lipsească iubirea este un sentiment cumplit. Atunci când persoana de lângă tine nu își exprimă sentimentele, însă tu ești nerăbdătoare să oferi și să primești iubire, există riscul să îți pierzi încrederea în tine.
Motivele adevarate pentru care el nu iti spune „Te iubesc” pot ascunde foarte multe lucruri. Poate ca partenerul tau nu este pregatit pentru o relatie serioasa sau poate ca are rani care nu i s-au vindecat. Nesiguranta si lipsa dorintei de a oferi dragoste pot lua nastere din experiente apasatoare, frici sau chiar nemultumire.

Si totusi… iti doresti sa comunicati mai mult, sa descoperiti cauza „rupturii” si sa fiti voi, asa cum va stiti. Sau asa cum ati fost candva, la inceput. Drumul catre inima unei persoane nu este intotdeauna usor, iar de multe ori ai nevoie de curaj sa lupti pentru ceea ce iti doresti mai mult.

Inainte sa il judeci sau sa iti creezi scenarii negative, incearca sa-i intelegi actiunile.
Vorbeste deschis cu el despre orice lucru care te apasa si nu iti fie teama sa spui ce simti pentru el.Iata de ce nu iti spune cuvintele magice: Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod