Marea iubire...

Ai gasit-o sau inca o mai cauti?
Ti-ai putea imagina viata fara dragoste? Ai putea petrece ziua fara sa iti fie dor de cel alaturi de cel care te-ai trezit dimineata? Ai putea vedea existenta ta fara ca el sa iti stearga lacrima din coltul ochiului, sa te stranga strans in brate in fiecare seara sau sa te sarute apasat pe frunte atunci cand se trezeste in miez de noapte?

Tu ai gasit marea dragoste sau inca o mai cauti? Nu cred ca exista pe lumea asta fiinta care sa nu isi doreasca sa fie iubita, sa isi intalneasca marea dragoste, sa vrea sa traiasca o poveste de dragoste incredibila, sa fie indragostita "dramatic".

In momente de disperare in care tristetea si singuratatea ne "scrijelesc" sufletul, ne dorim "un el", care sa ne stranga de mana si sa ne spuna ca totul va fi bine, ca fericirea nu este departe, ca marea dragoste este chiar aici, langa tine.

Iubirea nu este un moft, este sensul vietii tale


Dragostea nu este un moft, este o necesitate, iar de marea dragoste toti avem nevoie, pentru ca inseamna implinire, fericire.

Mihaela are 23 de ani si spune ca si-a cunoscut marea iubirea la mii de kilometri departare, pe internet: "Mika este din Maroc si pot spune ca distanta chiar face ca inima sa bata mai tare. Nu a fost o dragoste 'la prima vedere', ci o iubire care s-a 'asezat' si a devenit mai puternica in timp.
Dupa 6 luni, ne-am si vazut fata in fata, pentru ca a venit sa ma ia in Maroc. Mi-a spus ca a fost cucerit cand am spus ca las totul si il urmez oriunde, atat timp cat suntem impreuna. Distanta a fost un liant pentru noi, a facut ca iubirea sa fie mai puternica. Iubirea inseamna fericire. Nu aveam niciun motiv sa nu o urmez, oriunde ar fi fost, chiar si la Polul Nord"
, imi spune Mihaela, cu zambet larg pe fata, iar langa ea, Mika zambeste si isi strecoara timid mana in mana ei.

Marea iubire a Ancai este fostul ei iubit. "Eu nu mai caut marea iubire pentru ca stiu ca am gasit-o, sunt convinsa de asta. Ne-am despartit de 2 ani, dar sentimentele mele nu s-au schimbat, sunt la fel de reale si puternice. Este o poveste incredibila de iubire, aproape imposibila, dar foarte vie si pulseaza in vene in fiecarea minut al existentei mele.
Impreuna vom fi pentru toata viata, iar ceea ce a fost adevarat, mereu se intoarce la tine"
.

Daca nu ai trait dragostea adevarata, nu ai cum sa intelegi cuvintele Ancai, pentru ca ti se pot parea vorbe goale, lipsite de substanta. Iubirea se simte cu toata fiinta, nu se poate invata, nu se poate mina. Degeaba strangerea de mana este puternica daca nu transmite ceva, daca nu ajunge la inima. Si, de cele mai multe ori, iubirile aproape imposibile sunt cele mai frumoase povesti de dragoste, cele mai mari iubiri, cele care lasa urme adanci in inima si in gand.

"Iubirea iti arata o alta lume, una frumoasa! Marea iubire iti arata cel mai frumos taram, mai frumos decat ai visat vreodata! Marea iubire 'iti da voie' sa nu mai vrei pe nimeni altcineva, sa nu mai simti pe altcineva, decat pe el, singurul care iti poate alina sufletul, singurul care te face sa simti sarutul, caldura mainii care iti sterge lacrimile, care iti mangaie tamplele", imi spune Alina.


Iubirea se simte, nu se invata


Despre iubire s-au scris si se vor scrie multe, dar oare cati au trait, au simtit marea iubire, oare cati o vor simti, cati o vor cauta? "Pentru mine nu exista iubire sau/si fericire; nu m-am nascut pentru a fi fericita, iar marea iubire este ceva care nu exista, este o inventie", sunt niste cuvinte pe care le aud din ce in mai des si care nu fac decat sa adanceasca suferinta celui care le rosteste...  

Iubirea adevarata, marea iubire sfideaza timpul, distanta, religia, sfideaza orice obstacol. Marea iubire se cauta toata viata, trebuie numai sa iti doresti cu adevarat, din tot sufletul. Nu poti sta intreaga viata intr-o sala de asteptare, sa astepti, fara a clinti un deget, un tren care sa iti aduca marea iubire, fericirea. "Mai bine cumperi un bilet, alegi drumul, pe care il consideri potrivit, si te aventurezi", acestea erau cuvintele bunicii mele...

Tu ai gasit marea iubire sau inca o mai cauti?

 

Comentarii (49)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iasmina-elena pe 6 Apr 2014, 11:59
    asa este el,aerul meu,ratiunea mea de a trai.

    iubirea,dragostea unica in viata se traieste,se simte din toate inchieturile,intr-o privire,intr-o atingere,intr-o mangaiere...fluturii din stomac care te face sa vibrezi langa persoana iubita.ce este el pentru mine? cuvintele sunt de prisos pentru un aemenea om,nu exista ceva mai frumos decat el,acest inger cu,chip de om a stiut sa-mi faca viata frumoasa,de fiecare data si pe zi ce trece,imi dovedeste tot mai mult iubirea lui.nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste dar faptele vorbesc mai mult decat cuvintele,m-a facut sa simt iubirea prin fiecare gest facut de el,m-a facut sa-l doresc la fiecare minut,secunda.....,m-am simtit femeie langa el.iubirea inseamna daruire,devotament,dorinta,intelegere,comunicare,intelepciune,....asa suntem noi unul pentru altul.nimic din ceea ce faci nu ti se pare mult atunci cand iubesti,ai impresia ca este putin pentru iubirea ta,ai vrea sa faci tot mai mult,tot mai mult.de ce il iubesc? sunt "n" motive pentru care el merita iubirea mea...cand am fost suparata,a stiut sa-mi spuna o vorba buna,cand am fost trista,mi-a ridicat moralul,cand plangeam,mi-a sters lacrima de pe obraz,cand am avut nevoie de o parere,mi-a dat sfaturi....,a fost si este langa mine tot timpul,imi este prieten,iubit,frate,amant,tata.......este mentorul meu,il iubesc mai mult decat orice pe lumea asta.

    2
    0

  • iasmina-elena pe 6 Apr 2014, 11:05
    asa este el,ingerul meu

    il iubesc din suflet.

    0
    0

  • Michael pe 29 Iul 2013, 10:12
    cum puteți obține soluția la problemele tale

    care mai este citit această mărturie astăzi ar trebui să vă rugăm să sărbătorească cu mine și familia mea, pentru că totul a început ca o glumă a unor oameni, iar altele au spus că era imposibil. Numele meu este Michael Eu locuiesc în Chicago, eu sunt fericit căsătorit, cu doi copii și o soție frumoasă ceva groaznic se întâmplă în familia mea de-a lungul liniei, am pierdut slujba mea și soția mea ambalate afară din casa mea, deoarece am fost în imposibilitatea de a avea grijă de ea și copiii mei la momentul respectiv. Am gestiona toate prin intermediul a cinci ani, nici soția să mă ajute să aibă grijă de copii și de acolo vin o zi credincios care eu nu va uita niciodată în viața mea am întâlnit un prieten vechi care i explica toate greutățile mele, și el mi-a luat o rolă vraja și și numele templului este numit, DR Okoro, am fost asigur că totul va fi bine și soția mea va veni înapoi la mine după minunata lucrare de Dr. Okorospelltemple, soția mea a venit înapoi la mine și azi eu sunt unul dintre cel mai bogat om din țara mea. Vă recomand dacă aveți orice problemă l-mail cu acest e-mail: dr.okorospelltemple01@gmail.com si vei avea cel mai bun rezultat. ia lucrurile de la sine și se va lua de la tine. Vă doresc toate cele bune. A lua legatura cu Dr. Okoro pe: dr.okorospelltemple01@gmail.com

    0
    0

  • Ana Maria pe 25 Ian 2013, 16:46
    Despre iubire

    Sincera sa fiu eu nu am cautat marea iubire pur si simplu a venit singur si sunt imens de fericita si k parere nu incercati sa schimbati omul de langa voi altfel decat este din contra acceptatil asa cum este si apreciati ccea ce viata va ofera secunda de secunda caci este scurta!!

    0
    0

  • petre pe 4 Ian 2013, 21:02
    daragostea in asteptare

    EU am gasit iubirea pe care o cautam dar ea a ales alta cale

    1
    0

  • letitia pe 19 Dec 2012, 20:20
    iubirea exista

    iubirea exista doar ca ori nu o vedem ori facem alegerile gresite...e greu de gasit si usor de pierdut.am crezut ca iubesc am suferit si plans nopti in sir ,....ca sa relizez ca nu se merita.... acum iubesc cu adevarat,ma trezesc alaturi de el privim impreuna in aceiasi directie ,ne iubim si ne sarutam k doi nebuni e centrul universului meu ,mi am recapatat increderea in mine si curajul sa spun din toata inima....iubesc,te iubesc pentru ca ma iubesti traiesc pt tine pt noi..........esti totul

    1
    0

  • eliza pe 26 Feb 2012, 14:23
    iubire si iar iubire

    offf,cred cu desavarsire in ea,in iubire...ador sa fiu iubita si sa iubesc..inca visez la dragostea adevarata!!! si o astept..

    1
    1

  • lala pe 18 Feb 2012, 06:36
    iubirea..

    cei kre nu credetzi in iubire...e pentru ca nu atzi fost iubitzi cu adevarat.asa eram shi eu. pana acum 5luni,eram convinsa ca totzi baietzii sunt porci...shi ca nici unu nu poate sa ofere atat de mult cat ofer eu... eram obisnuinta cu porci kre nu aveau tot timpu 'kef' de mn..si am ajuns sa ma invinovatzesc,sa cred ca sunt disperata dupa atentzie doar pt ca nu ma iubea cu adevarat..fostu de 4ani imi zicea ''fotbalu e pe primu loc,prietenii pe urma, pe urma vii tu''...si ii ziceam ''eu vreau sa fiu pe locu intai'' si imi zicea ''nu se poatte''..porcu dreaqu'..:)) savureaza el acu singuratatea >:) nui stres. actualul imi spune ''tu eshti pe primul loc.te iubesc mai mult k pe mn'' ..cand lam cunoscut avea ce sa 'frece'..cand il placeam si nu shtia, ma intreba ''cum ii spui unei fete ca vrei doar sa o..?'' nici nu speram sa am vreo sansa.shi muream cate putzin..am luptat pt el,pt ca am fost moarta dupa el rau.shi nu mam lasat deloc.nici o clipa..!! shi acum is mandra ca e al meu,si numi vn sa cred ca e al meeeu shi doar al meu ;)) acum ma vrea doar pe mine..kiar dak e totu nou pt el..shi kiar shi dupa ce ne certam,renuntza la orgoliu' si ma suna sa ma intrebe dak sunt suparata..imi spune ca ii e teama sa ma piarda..ce e de retinut e ca...si baietzii pot iubii eeeexact asa de tare ca fetele...poate si mai mult..ador fiekre zi,visam impreuna mereu,unu langa altu nu avem cum sa fim tristi pt k avem grija unu de altu..dak iubirea vi se pare o boala,de kre nu mai poti sa scapi,o obsesie,nu iti ofera calm total shi linishte,NU TE IUBESTE si tre sa spui stop.e kiar atat de simplu..el nu mi-ar face rau niciodata..si mi-ar da shi luna de pe cer...asta e iubirea..cand stai cu el in pat noaptea..shi nu se poate oprii din pupici..cand se uita in okii tai..shi vezi cum se pierde cu totul..itzi zambeshte doar.e tot ce nici nu am indraznit sa sper sa am..ce nici nu am crezut ca exista.ne potrivim la perfect. il iubesc eenooorm de muuult shi e singuru lucru bun din viatza mea,singuru kre ma poate face sa rad si cand simt ca mor de stres..nu pot sa ma satur de el. nu pot.

    3
    0

  • Aim pe 5 Ian 2012, 12:44
    pe langa subiect ....mesaj pt georgiana.suchara

    domnisorica......imi este jena de rusinea ta...nu este normal ca la varsta ta sa faci astfel de erori gramaticale....pur si simplu este inacceptabil! ..tu nu ai invatat ca niciodata nu se incepe un cuvant cu "a" in loc de "i"? de ex inceput nu anceput.....sau obijnuinta, loati.....multi nu simte :))))..e sub 50, e adevarat :))) OMG.....esti o retarda....daca nu stii sa vb, abtine-te de la comentarii ca mai mult enervezi ....pune mana pe carte si abia dupa aceea sa indraznesti sa lasi un mesaj public !!!

    1
    0

  • amelia pe 21 Dec 2011, 22:32
    hmm

    Nici nu stiu ce sa zic, simt durere si pierdere nu am avut o relatie lunga sau ceva de genul asta, dar am simtit ca-i al meu si il vreau, si totul era bine ma ibea nespus sunt sigura, sii BOOMM ce pot sa zic asa-s barbatii, uneori incep o relatie si la urma zic ca s-au gresit cu persoana. De parca sunt un WC sa gresesti usa. M-a dezamagit si m-a ranit foarte mult nici nu stiam ca poate sa doara atit de moolltt. Dar in fine sunt o persoana fra noroc in iubire am suportat numai durere iubind nici nu cred k va fi vreodata altfel.

    2
    1

  • Xenia pe 20 Dec 2011, 11:24
    :)

    Buna IUBIREA, e un sentiment unik in viata fiecaruia, nu stiu cum se face dar in acest moment iubesc cum n-am iubit vreodata, si culmea el nu stie, il iubesc am incercat sa ii vb dar nu pot, mi-e teama de respingere mi-e teama desi am incredere in acest om cum nu cred ca voi avea vreodata nici macar in mine, si totusi nu pot sa-i vb despre sentimentele mele, DE CE OARE???

    2
    0

  • Xenia pe 26 Nov 2011, 18:59
    ?

    Buna eu mi-am gasit marea dragoste in universitate, stiu suna aiurea dar e pe bune din prima clipa am stiut ca el mi-e sortit, il voi iubii toata viata cum nu l-am iubit vreodata si asta doar pt ca exista e viu si e langa mine, love y bb.

    1
    1

  • alex-teodor pe 3 Oct 2011, 11:28
    nu

    nu mi-am gasit adevarata dragoste.si,sincer,nu cred ca exista pt mine... cu parere de rau o spun,insa asta cred.

    1
    3

  • MIRI pe 2 Iun 2011, 16:00
    s

    da, miam gasit marea dragoste ...insa el sia gasit o alta dragoste........simt ca nikiodata nu voi mai iubi pe cnva ca el....dar am cunoscut pe cnva care ma satisface si imi indeplineste dorintele.deci miam gasit ce dea 2a dragoste, desi ink ma mai gandesc la prima a2a este akm pe primul lok

    3
    0

  • RAMONA pe 9 Mar 2011, 14:51
    despre dragoste

    eu am 28 de ani si am iubit o singura data nu prea stiu sa dau sfaturi dar daca iubesti iubeste pana la capat cu tot ce include ea

    1
    1

  • issa pe 5 Mar 2011, 12:15
    marea iubire ...

    marea iubire .... a aparut in viata mea si nu va mai disparea niciodata ... iubirea este cea care te invata sa pretuiesti viata, sa stii ce sa faci cu ea, sa iti respecti barbatul iubit, sa stii sa il asculti si sa il intelegi, sa fii matura dar in acelasi timp copil .... iubirea nui de ici de colo .... e cea care te poate ingenunchea sau face valusri in inima si sufletul tau ... e cel mai puternic sentiment ...e inaltator, e unic .... e cel care da viata si ia viata oamenilor ....eu o simt, o traiesc si e unica in sufletul tau, e diferite feluri si o simti pulsanduti in vene .... ea e iubirea .... doar iubirea ...

    3
    0

  • ioana pe 19 Oct 2010, 22:59
    inca ast si sper....

    anul trecu am crezut a am intalnit marea dragoste si de aceea m-amm dedicat intru totul lui dar se pare ca nu a fost asa si dupa un an am aflat ca in acelasi tp mai iesea cu cineva...ce urat...toata increderea mi-o pusesem in el...acum inca mai vb dar nu vom mai fi niciodata impreuna il las sa fie fericit cu fata care habar nu are ca e in fosta mea situatie...uneori simt ca nu mai pot dar imi regasesc noi forte si ast o minune...

    3
    0

  • marlena38 pe 31 Aug 2010, 20:55
    Marea iubire...

    marea iubire am descoperit-o la 18ani.dar a fost bucuria si calvarul vietii mele.Doi ani a durat agonia si extazul meu.Cand am ranuntat la relatie mi s-a parut ca vine sfarsitul lumii.nu credeam ca voi mai iubi vreodata.dar dupa un an am intalnit un om care mi-a schimbat total conceptul de,,mare iubire".E omul langa care sunt de 18 ani si impreuna cu care am un baiat si alaturi de care am gasit ceea ce se numeste liniste si bucurie sufleteasca.Nu l-am considerat marea mea dragoste dar sincer va spun ca de ar fi sa o iau de la capat nu as schimba nimic in viata mea.credeti-ma ca marea iubire nu-ti aduce intodeauna si marea fericire.

    6
    0

  • Maia pe 27 Aug 2010, 15:09
    Despre marea iubire...

    Eu am gasit marea iubire . Nu am cautat-o, pur si simplu a aparut in viata mea acum 4 luni si sper sa ramana pentru totdeauna. Fetelor, nu va pierdeti speranta!! Este adevarata vorba "ce e al tau e pus deoparte". Iubirea exista. Cand o veti intalni va veti da seama imediat. Si cu siguranta nu veti suferi. Sufletul vostru pereche nu v-ar rani niciodata. Bafta!

    5
    0

  • DeaX pe 25 Aug 2010, 07:15
    2

    ...pt ca are pe ce sa se sprijine, ar fi trebuit sa scriu

    0
    1

  • DeaX pe 25 Aug 2010, 07:13
    hehehe

    destul de controversat subiectul... pe masura ce inaintezi in varsta iubesti diferit... pe fiecare om in parte il iubesti diferit,... fiecare relatie e diferita... ceea ce percepem drept MAREA IUBIRE, care ne face sa ne "pierdem capul", e mai degraba pasiune, in general, noi, femeile, am imresia ca facem confuzia pana pe la 30 de ani. ceea ce ar trebui sa intelegem ca e ca defapt MAREA IUBIRE e cea care se construieste pas cu pas intre 2 oameni care au realmente puncte comune si vor sa cladeasca o relatie solida. Marea iubire e cea care nu "cade" nici daca se "impiedica" pentru ca are o baza solida

    2
    0

  • lola29 pe 19 Aug 2010, 09:53
    iubirea exista doar in basme

    buna. nu prea mai cred in iubire, sau in marea iubire, am ramas doar cu dezamagirile...nici nu mai cred ca exista...

    2
    2

  • georgiana.suchara pe 6 Aug 2010, 10:04
    sfat pt ubire

    fetelor nu va dati nicio data batute an a caut iubirea adevarata o sa vedeti ca la un moment dat o sa vina ea la tn.nu disperati si incetati an a crede an iubire . iubirea este cel mai frumos lucru.

    1
    1

  • georgiana.suchara pe 6 Aug 2010, 10:00
    iubyreaaa

    buna. am cunoscut un baiat la varsta de 13-14 ani neam vazut pentru prima oara an viata si am simtit cum ma atrage,am simtit iubirea ce multi nu o simte sau nu crede an ea,a fost de ne descris. Si azi eu sunt tot cu aceeasi pers.si ne iubim tot la fel de mult ce an prima zi. ( fetelor sa nu loati an seama vorba OBIJNUINTA ca an iubire sau an dragostea adevarata nu exista asa ceva.aa am 19 ani nu sunt prea mare fata de voi dar ar fi bn sa va cautati si voi perechea si nu iubiti pe cel ce va iese an cale prima oara simte cand te va privi an ochi daca e alesul va poop daca vreti sa mai vb id_ul meu este (georgiana.suchara ) bafta

    2
    1

  • elitta87 pe 28 Iul 2010, 18:04
    mde

    cred in iubire, dar vad ca nu o mai gasesc...

    3
    1

  • ana pe 15 Iul 2010, 17:42
    marea iubire

    Daca nu ai avut noroc de la prima incercare sfatul meu este sa nu disperi,exista sansa sa intalnesti persoana alaturi de care sa traiesti marea iubire. La 46 de ani am intalnit marea iubire si pot spune ca sunt mai fericita decat am fost la 20. Va doresc succes !!!

    1
    0

  • Larisa pe 8 Iul 2010, 19:56
    LOVE....

    am asteptat mult...pana l-am gasit...ne cunosteam dar nu credeam ca vom fi impreuna...asta pana el m-a vazut cu prietenul de atunci....dupa o vreme eram deja singura...nu mai vroiam prieten vreodata,dar totusi nu s-a lasat invins si am decis sa-i dau o sansa...acum timpul a trecut sunt deja 2 anisori, viata ne incearca si totusi luptam dar acum luptam impreuna. iubirea exista trebuie doar sa-i dam o sansa!!

    2
    0

  • elenabw pe 6 Iul 2010, 04:05
    marea dragoste

    nu demult am scris pe acest site am cunoscut marea dragoste dar pacat ca sa terminat se spune ca ce este adevarat mereu se intoarce la tine dar nu e asa,mi se prelinge o lacrima fara sa imi dau seama ,exact um am spus si atunci nu imi va parea rau niciod ca lam iubit ca il iubesc sau ca am fost cu el va ramine ptr mine ceva special si de neinlocuit toata viata ASA A FOST SA FIE

    0
    1

  • daniela pe 22 Iun 2010, 15:38
    iubire...bibelou de portelan...

    sincer, dupa 22 ani de casna=casnicie ,cu crescut copii ,serviciu si vesnica :casa; oare unde e fiorul iubirii? poate in filme sau carti,am un gust amar...

    0
    1

  • loretta pe 7 Iun 2010, 22:11
    despre prietenie si dragoste

    da, e minunat sa iubesti dar si mai minunat sa fii iubit...aeu nu mai sper sa gasesc o iubire sincera, aici, in Romania. Romanii sunt falsi si umbla dupa pipitele fara creier. Pacat

    2
    0

  • stanciu melania pe 4 Iun 2010, 10:38
    relatii,singuratate,suflet pereche!!!!!

    afisati un site pentru cei si cele care nu isi gasesc sufletul pereche!!!!!

    1
    0

  • creata82 pe 28 Mai 2010, 13:41
    Te iubesc prea mult !

    De 9 ani te iubesc,puiu!Am asteptat atat de mult sa fiu mireasa ta,dar din pacate tu acum ti-ai pierdut calmul.Banii,lipsa sentimentelor sau altcineva .....care este de fapt problema ta?Uneori ma faci cea mai fericita persoana de pe pamant,iar alteori ,,ma duci in mormant,, .....totusi cred ca esti marea mea iubire.

    2
    0

  • borsiuliana pe 21 Mai 2010, 20:14
    TE IUBESC IUBITA!!!!!!

    da, am gasit iubirea intr-un moment foarte dificil al vietii ,cand nici nu ma gandeam la iubire ,dar a aparut ma simt implinita il iubesc cum n-am iubit pe nimeni , nu cautati iubirea va gaseste ea pe voi !!!!!!!

    1
    1

  • marry pe 12 Mai 2010, 21:12
    iubire......

    Am ajuns sa cred ca exista doar in filme si carti . Imi doresc sa cunosc o iubire adevarata ,dar nu cred ca este posibil ,poate gresesc dar nu cred ca barbatii sunt capabili sa iubeasca si pe altcineva in afara de ei ,dar poate nu sunt toti la fel !

    2
    0

  • gabriel P pe 9 Mai 2010, 12:48
    marea dragoste

    intradevar e o poveste de dragoste superba si nu voi renunta niciodata la tine scumpa mea

    2
    0

  • nimeni pe 1 Mai 2010, 17:18
    ...

    Carte si iar carte...nu iubire... :)) daca astept dupa ea ajung fata batrana si tot nu o gasesc...

    1
    0

  • elena bw pe 1 Mai 2010, 14:40
    marea iubire

    13 ani nu am mai stiut nimic unul de celal el casat cu 1 copil eu casat destinul a facut din nou sa ne reint dupa 13 ani el divortat eu casat traiesc cu el o poveste de drag frum cind neam reintinlit din prima clipa mam reindragostit de el nu regret si nu voi regreta niciod reintinlirea noastra chiar daca nu vom ramine impr va ramine ptr mine ceva unic ceva special

    1
    0

  • Mirunachea pe 24 Apr 2010, 21:24
    Te iubesc, PISOI!!!

    M-am incurcat intre "mereu" si "niciodata" , dar le voi folosi pe amandoua "mereu" pentru "iubire" "niciodata" pentru "uitare"!!!

    1
    0

  • alexandra pe 24 Apr 2010, 14:05
    iubire...

    Nu am avut inca niciun iubit si sincer nu stiu cum e sa iubesti. Uneori ma gandesc ca as vrea sa am si eu un prieten cu care sa-mi petrec timpul insa cred ca pentru mine nu exista aceasta mare iubire adica nu cred ca exista un baiat care s-ar uita la mine.

    1
    0

  • erika pe 23 Apr 2010, 10:19
    Marea iubire...

    Miam gasit marea iubire:X:X:X:X:X Sunt foarte fericita si urmeaza sa ne legalizam iubirea Ne iubim mult si nu mias imagina viata fara el el este totul ptr mine:X:X:X:X:X:X Suntem impreuna de 6 ani...........am trecut prin multe , dar uite ca am reusit sa depasim toate obstacolele.....akm stau cu el si asteptam ziua nuntii noastre..................ne iubim si ne dorim sa fim alaturi unul de celalalt:X:X:X:X:X:X:

    2
    0

  • Olga28 pe 20 Apr 2010, 20:00
    dragoste

    Se pare ca nu prea imi merge.

    1
    0

  • GynutzaGyna pe 20 Apr 2010, 19:25
    il vreau inapoi

    ne-am cunoscut,ne-am placut j am fost impreuna 5 luni j ne-am despartit din cauza unor fete care s-au bagat intre noi.El era un baiat bun,cuminte nu stia ce era sa fi baiat smecher.Dar totul s-a schimbat cand a intrat intr-o gask aceea ,a devenit de necunoscut.Aqm nu mai e q ea dar el e total schimbat....j eu tin mult la el j il vreau inapoi dar nu cred k voi reusi

    1
    0

  • criscris57 pe 20 Apr 2010, 13:53
    sex

    cine vrea sa ma cunoasca id meu criscris57

    1
    0

  • andreea_diaconu pe 20 Apr 2010, 11:26
    iubire

    Cu totii o cautam, o dorim, o visam...si eu am crezut ca nu exista asa ceva, dar e intr-adevar uimitoare.Da sens vietii, fiecarei secunta din viata.Eu am intalnit-o de peste 2 ani si nu conteaza cat o sa tina si ce o sa se intample, eu o traiesc.Pot spune ca sunt fericita.

    1
    0

  • Aniela pe 20 Apr 2010, 07:16
    despre iubire

    Iubirea.. e ca o primavara .Iubirea e ratiunea de a trai nu sunt atat de fericita dar ma multumesc cu ce am..............

    1
    1

  • iuda pe 19 Apr 2010, 18:56
    DRAGOSTEA

    Dragostea aste unu dintre cele mai bune lucruri de pe pamint

    2
    0

  • myshanu pe 17 Apr 2010, 15:56
    offf

    eu sincer..cand am impresia ca am gasito..pers respectiva ma dezamageste si totul se tremina..uneori am impresia ca nu sunt facuta pt iubire...niciodata nu sunt fericita...nu stiu ce sa mai fac...sunt o ghinionista in dragoste...mereu sper la mai bine,,,incerc sa fiu optimista dar degeaba:(

    0
    1

  • Theodora pe 17 Apr 2010, 15:22
    Te iubesc Daniel!!!!

    Am gasit iubirea cand am regasit un prieten bun. Sunt cea mai fericita femeie din lume alaturi de el, nu ma asteptam ca barbatul pe care l-am admirat de cand l-am cunoscut sa devina iubitul meu si viitorul meu sot. Multumesc lui Dumnezeu pentru acest dar.

    2
    0

  • elena pe 17 Apr 2010, 13:03
    despre iubire

    inca o astept, dar nu mai vine

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod