Horoscop: Obsesiile iubitului tău în relaţia cu tine, în funcţie de zodia lui

Adesea, certurile dintr-un cuplu au o cauză comună, ce poate fi mai greu de depistat, mai ales dacă iubitul tău se supără pe tine din motive, aparent, banale. Care să fie cauza ascunsă? Ei bine, fiecare bărbat are anumite obsesii ce-l consumă atunci când iubeşte. Află cauza tuturor tensiunilor din relaţia lui cu tine, în funcţie de zodia lui!
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxanel pe 7 Iun 2012, 22:29
    zau asa...

    mai bine vorbeam despre balante....se pare ca cele de langa ei sunt destul de fericite...

    3
    0

  • lulu pe 7 Iun 2012, 10:01
    fecioara

    iti dau dreptate roxanel ca exista si frustrati sexual care vor tot felul de tampenii in pat si daca nu le oferi vai esti pudica and shit, la fel si fecioarele par asa inocente gen ele nu pun accent pe viata sexuala ci pe personalitate etc dar daca le-o fluturi pe la nas nu zic nu ba chiar vor non stop si daca le mai faci chestii esti femeia xxx ideala, deci gandesc cu p*** nu cu mintea asa cum se dau mari ele (fecioarele). si eu as putea scrie pov despre "feciori". iar neagu inseamna ca ori n-ai dat de freaks ori iti place si hard core porn

    5
    0

  • roxanel pe 6 Iun 2012, 22:06
    neagu

    comentariul meu are mai multe voturi ca al tau...iti respect parerea dar se pare ca sunt mult mai multe persoane de acord cu mine decat cu tine....spre marea mea surprindere!!!...daca imi dau un email iti trimit cu mare pacere niste extrase dintr-un oarecare jurnal cu fantezii sexuale ale unui astfel de speciem...vei bori o saptamana!!!!!

    6
    1

  • neagu pe 6 Iun 2012, 10:14
    roxanel

    esti o frustrata,dusa k pluta.cred k ai intalnit numai degenerati....sau poate doar astfel de comportamente te atrag

    7
    10

  • nicol pe 6 Iun 2012, 08:50
    balanta

    barabtii din balanta sunt cei mai protectori, iubitori si tandri ..te simti femeie langa un barbat balanta ...sunt fericita ca am langa mine un astfel de barbat !

    13
    3

  • roxanel pe 6 Iun 2012, 08:22
    leul

    e cea mai buna caracterizare...ii vine greu sa inteleaga ca sunt 2...niste idioti obsedati sexual ( anal in general) pana la capat!!!!!!!!!!!!!!!! in general cauta compania unor femei mai in varsta cu ceva ani (de la 3 pana la 15) care sa le ofere siguranta interioara de care au nevoie pentru a functiona normal in viata de zi cu zi !!!!!!!!!

    19
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod