Horoscop: Cum îşi arată dragostea în funcţie de zodie

Gemenii îşi vor demonstra dragostea cu ajutorul cuvintelor, iar Leul prin priviri pline de dor. Dar iubitul tău? Află ce spun astrele.

Leu(23 iulie - 22 august)


Este încăpăţânat, orgolios, aşa că mai greu vei smulge de la acest bărbat dovezi de iubire. Chiar dacă nu-ţi va spune în fiecare zi că te iubeşte, privirea lui îţi va repeta asta în fiecare clipă pe care o petreceţi împreună.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Ţi-ai ales un bărbat serios, care cu greu îşi exteriorizează sentimentele, mai ales în public. Însă, când rămâneţi doar voi doi, transformarea este mare: devine un bărbat tandru, afectuos, total dedicat iubitei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Este un bărbat tandru, romantic care îţi va demonstra dragostea zi de zi prin flori, săruturi lungi şi pasionale, declaraţii şi lista poate continua. Dacă ai cucerit un bărbat din Balanţă, îţi va mărturisi dragostea din secunda doi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Acest bărbat este pasionalul zodiacului. Îţi vei da seama de cât de mult te iubeşte din felul în care te sărută şi modul în care face dragoste. Nu este omul cuvintelor şi preferă să arate prin fapte ce simte.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Este greu să cucereşti şi să păstrezi fidel un bărbat Săgetător. Adoră aventura, călătoriile şi se plictiseşte repede. Pentru a-l cuceri trebuie să-i împărtăşeşti pasiunile. Odată îndrăgostit, va dori să împartă cu tine toate aventurile spre care va porni.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)


Evită să te sărute sau să te ţină de mână în public? Stai liniştită, nu este o dovadă că nu te iubeşte. Pur şi simplu, este prea timid pentru a-şi expune sentimentele. Când însă sunteţi doar voi doi, situaţia este cu totul alta.

Vărsător(21 ianuarie - 18 februarie)


Un Vărsător îndrăgostit sufocă prin declaraţii de iubire, cadouri, săruturi pasionale şi nopţi fierbinţi. De asemenea, devine uşor posesiv şi gelos.

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Este un bărbat sensibil care are nevoie de multe dovezi de iubire din partea ta înainte de a-şi arăta sentimentele. Când însă vei auzi un Te Iubesc rostit de un bărbat Peşti, poţi fi sigură că este o declaraţie sinceră, făcută din toată inima.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Deşi nu face parte dintre cei mai mari romantici, când este îndrăgostit va face totul pentru iubita lui. Îţi va pregăti cina, chiar dacă nu ştie să gătească, iar micile surprize vor fi la ordinea zilei. Dacă ai cucerit un bărbat Berbec, te poţi considera o norocoasă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Face parte dintre cei mai sensibili şi fideli bărbaţi. Odată cucerit, inima lui îţi va aparţine pe vecie. Este un bărbat tandru alături de care te vei simţi una dintre cele mai răsfăţate şi iubite femei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Cum îţi va arăta iubirea cel mai vorbăreţ bărbat? Prin cuvinte, normal. Declaraţiile lui vor fi originale şi te vor cuceri instant.

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Bărbaţii din Rac sunt veşnic îndrăgostiţi, iar partenerele lor se vor simţi cele mai iubite femei din lume. Acest bărbat nu se teme să-şi arate sentimentele şi te va alinta şi răsfăţa de fiecare dată când are ocazia.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sabymari pe 11 Aug 2011, 23:48
    ...

    eu nu imi regasesc iubitul capricorn in descriere,din contra,de la inceputul relatiei si-a aratat sentimentele in public

    2
    0

  • Dia pe 10 Aug 2011, 18:27
    http://www.facebook.com/natural.beauty4girls

    Taurul este exact cum scrie acolo :)) (cel putin taurul meu asa e :D ) Retete naturiste pentru ten si corp on Facebook.Like:* Thanks!

    4
    0

  • ema pe 10 Aug 2011, 00:21
    Gelozie!

    Este chiar adevarat ce scrie la varsator! Eu una chiar ma regasesc in descrie...din pacate, caci eu chiar sunt posesiva si geloasa! Offf!

    0
    1

  • Ana pe 10 Aug 2011, 00:02
    ....

    da de unde,pestii mint te ingheata apele si sunt foarte tematori.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod