Horoscop: Cifra destinului care marchează relaţia ta. Află ce vă rezervă viitorul!

Data naşterii tale nu este o coincidenţă. Are o semnificaţie specială, care îţi conturează destinul. Iar dacă vrei să afli care este viitorul relaţiei tale şi ce spun datele voastre de naştere despre destinul vostru împreună, poţi afla tot cu ajutorul zilelor în care v-aţi născut.
Data naşterii tale nu este o coincidenţă. Are o semnificaţie specială, care îţi conturează destinul. Iar dacă vrei să afli care este viitorul relaţiei tale şi ce spun datele voastre de naştere despre destinul vostru împreună, poţi afla tot cu ajutorul zilelor în care v-aţi născut.

Adună fiecare cifră din data ta de naştere şi cea a iubitului tău, pentru a descoperi numărul destinului vostru şi semnificaţia lui. De exemplu, dacă tu eşti născută în data de 12.03.1987 şi iubitul tău în data de 02.09.1984, trebuie adunate toate numerele care le compun, până ajungi la o singură cifră: 1+2+0+3+1+9+8+7 + 0+2+0+9+1+9+8+4= 64 =
6+4 = 10 =
1+0 = 1
Numărul destinului vostru este 1.

Află în lista de mai jos care este semnificaţia rezultatului obţinut:

Cifra destinului 1
Relaţia voastră este caracterizată de mândrie, pasiune intensă şi dorinţa de a impresiona. Vă folosiţi de statutul fiecăruia dintre voi pentru a căpăta admiraţia celor din jur. Succesul este obligatoriu pentru voi doi şi vă străduiţi să realizaţi cât mai multe împreună. Puteţi avea parte de o căsnicie foarte reuşită şi aveţi şansa de a acumula averi impresionante. Cei din jur ori vă iubesc, ori vă urăsc, fără să fie o cale de mijloc.

Cifra destinului 2
Relaţia voastră este marcată de sensibilitate, dependenţă şi nevoia de securitate. Petreceţi mult timp împreună şi preferaţi căldura căminului în locul unei vieţi sociale bogate. Împărtăşirea sentimentelor este esenţială pentru voi. Copiii sunt cei care aduc o fericirea deplină în viaţa voastră şi devin apoi centrul tuturor preocupărilor voastre. Evitaţi tendinţa de izolare.

Cifra destinului 3
Formaţi un cuplu foarte puternic şi solid, care poate trece chiar şi peste cele mai grele încercări. Munciţi mult pentru a dobândi sume importante de bani şi pentru ca familiei voastre să nu-i lipsească nimic. Există totuşi riscul să vă neglijaţi unul pe celălalt din cauza obsesiei pentru muncă. Aţi putea deveni aroganţi şi mult prea mândri de realizările voastre, ceea ce poate strica relaţia cu prietenii sau rudele.

Cifra destinului 4
Este foarte posibil să vă fi adus împreună pasiunile voastre intelectuale comune şi dragostea pentru cunoaştere. Destinul vostru este influenţat de dragostea pentru a descoperi cât mai mult, de plăcerea de a învăţa mereu şi de atracţia pentru călătorii. Puteţi avea ceva dificultăţi în relaţie, dar le depăşiţi prin modul neconvenţional de a vedea lucrurile. Sunteţi foarte discreţi şi niciodată nu veţi da detalii despre viaţa voastră particulară nici măcar prietenilor apropiaţi. Sunteţi adesea la extreme: ba vă urâţi de moarte, ba vă iubiţi nebuneşte, ceea ce îi poate face pe cei care vă cunosc să vă considere un cuplu ciudat.

Cifra destinului 5
Relaţia voastră este marcată de noroc, de dragostea pentru tot ce este nou şi dorinţa de diversitate. Relaţia evoluează cu greu, pentru că unul dintre voi sau chiar amândoi vă temeţi de statutul unei relaţii stabile. Comunicarea este la cote maxime şi reuşiţi mereu să vă spuneţi unul altuia fără teamă tot ce aveţi pe suflet. Lipsa disciplinei în relaţia şi viaţa voastră ar putea să ducă la unele pierderi, nereuşite sau la ratarea unor oportunităţi semnificative. Trebuie să vă maturizaţi împreună sau să apelaţi din când în când la sfaturile părinţilor sau rudelor mai în vârstă.

Cifra destinului 6
Viaţa voastră împreună este marcată de dragostea şi devotamentul faţă de familie. Iubiţi plăcerile vieţii, iar căminul şi confortul sunt foarte importante pentru fericirea voastră. Puteţi avea o căsnicie de invidiat şi copii foarte reuşiţi. Aveţi o slăbiciune pentru lux, artă şi tot ce este frumos, iar posibilitatea de a acumula sume mari de bani nu este exclusă. Puteţi avea tendinţa de a vă critica prea mult unul pe celălalt, ceea ce provoacă tensiuni uneori.

Cifra destinului 7
Relația voastră este marcată de dorința pentru distracție, de pasiunea comună pentru tot ce este mai plăcut în viață. Puteți fi foarte sociabili, fermecători, dar destul de sensibili în fața greutăților. Depresia este un pericol pentru unul dintre voi, iar critica excesivă din partea celulilalt poate fi o cauză. Rezolvați problemele pe măsură ce apar, nu vă prefaceți că nu există.
 
Cifra destinului 8
Relația voastră este una puternică, reușiți să depășiți multe obstacole împreună. Ambiția și perseverența vă ajută să realizați multe de-a lungul vieții. Puteți fi retrași și nu foarte sociabili, grupul de prietenii fiind foarte restrâns. Abuzul de alcool, droguri sau alte dependențe riscă să-l afecteze pe unul dintre voi la un moment dat, de aceea este indicat să fiți mereu în alertă.

Cifra destinului 9
Împreună formați o echipă de invidiat. Sunteți foarte muncitori, organizați și responsabili, iar compasiunea vă împinge să vă oferiți întotdeauna ajutorul și celor care au nevoie de voi. Vă puteți implica cu succes în activități de voluntariat sau organizații pentru folosul comunității. Aveți mulți prieteni iar muzica sau artele în general vă aduc împreună.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ilovemyboy pe 22 Ian 2013, 21:57
    Genial

    Pe data de 9 este aniversarea noastra (la ora 9 seara a fost primul sarut) si tocmai cifra 9 este si cifra destinului. Deci pot spune ca cifra 9 ne-a marcat viata. Uimitor! :-)

    0
    0

  • Dyutza_003 pe 14 Ian 2013, 14:46
    ...

    ciudat, dar se potriveste perfect :)))

    1
    0

  • eu pe 14 Ian 2013, 11:57
    nu imi vine sa cred

    se potriveste perfect - adica cifra 8 cu toate ca diferenta de varsta intre noi este de 12 ani .....

    0
    0

  • simika pe 14 Ian 2013, 09:52
    cifra destinului

    si la mine se potriveste perfect.....am facut de curiozitate si totusi se potriveste....incredibil....

    0
    0

  • ema pe 14 Ian 2013, 06:37
    cifra destinului

    la mine se potriveste perfect...nu am crezut in asa cv,dar cand am vazut rezultatul nu mi-a venit sa cred.

    3
    0

  • alex pe 14 Ian 2013, 01:05
    cifra

    la mine nu se potriveste deloc cifra asta "magica" :))

    1
    2

  • Irina pe 14 Ian 2013, 00:16
    cifra destinului

    foarte corect despre relatia pe care o am

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod