Horoscop: Cât de repede se îndrăgosteşte în funcţie de zodia lui

Se îndrăgosteşte de la prima vedere sau e mai degrabă genul cerebral care cântăreşte defectele şi calităţile unei femei şi abia apoi se înamorează? Din ce categorie crezi că face parte el?

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Se poate aprinde de la prima vedere, însă îi şi poate trece în minutul doi dacă fata pe care a pus ochii i se pare banală şi plictisitoare în discuţii. Ai grijă! Dacă vrei să-l cucereşti, trebuie să fii specială. Inteligenţa, spontaneitatea, originalitatea sunt doar câteva dintre calităţile pe care trebuie să le deţii dacă vrei să-l cucereşti.

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Sensibilitatea îl face să fie veşnic îndrăgostit. Tot această calitate îl face însă şi uşor de rănit. Dacă ai pus ochii pe un astfel de bărbat, trebuie să ai mare grijă la sentimentele lui. Te vrea delicată, inocentă şi fidelă. Arată-i dragoste din prima seară şi îţi va răspunde la sentimente.

Leu(23 iulie - 22 august)


Este un bărbat extrem de orgolios care are nevoie de întreaga ta atenţie şi de multe laude pentru a se îndrăgosti. Dacă îl vrei, trebuie să fii răbdătoare, să-l curtezi şi să te faci dorită şi plăcută de toată populaţia masculină pentru a-i capta privirile. Fii strălucitoare, fă-l să se simtă unic şi vei primi toată dragostea lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Pentru acest bărbat frumuseţea nu este cea mai importantă, ci apreciază alte calităţi precum disciplina, hărnicia, modestia şi fidelitatea. Nu lasă uşor garda jos şi dacă îl vrei, trebuie să ai multă răbdare. Fii tu cea cu iniţiativa şi demonstrează-i că eşti aleasa. Odată îndrăgostit, te vei alege cu un bărbat fidel care pune familia mai presus de orice.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Extrem de romatic şi mereu cu capul în nori. Are nevoie de o femeie care să-l aducă cu picioarele pe pământ. Oferă-i toată afecţiunea, alintă-l, răsfaţă-l şi vei deveni singura din viaţa lui.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


O remarcă inteligentă, o problemă discutată coerent şi cu siguranţă îi vei capta atenţia şi admiraţia. Adoră femeile inteligente şi poate fi uşor cucerit de la prima discuţie. Nu încerca să-l faci gelos, pentru că-l vei pierde!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Te vrea noncomformistă. Ai o vestimentaţie deosebită, îţi place aventura şi nu ştii ce înseamna monotonia? Nativul din Săgetător te va adora din prima clipă. De reţinut! Detestă gelozia. Lasă-i libertatea şi va fi al tău pentru totdeauna.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)


Este un bărbat conservator care doreşte o femeie cuminte, ascultătoare şi muncitoare. Dacă te-ai îndrăgostit de un astfel de bărbat, află că poate fi cucerit cu greu şi prin multă muncă. Partea bună este că odată îndrăgostit, nimeni şi nimic nu-l va face să renunţe la tine.

Vărsător(21 ianuarie - 18 februarie)


Nu face parte dintre bărbaţii fideli. Se îndrăgosteşte repede şi îi poate trece la fel de repede. Dacă eşti o femeie posesivă şi geloasă, ai face bine să-l ocoleşti. Adoră libertatea şi pentru nimeni şi nimic nu va renunţa la ea. Îşi doreşte alături o femeie matură care să-l înţeleagă şi care să-l sprijine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Este un bărbat sensibil şi are nevoie de o femeie care să-l înţeleagă şi care să-i dea încredere în propriile forţe. Iubeşte-l fără a cere nimic în schimb şi se va îndrăgosti fără să-şi de seama. E nevoie însă de timp şi răbdare. Nu-l presa, ascultă-l, sfătuieşte-l şi încearcă să-l înţelegi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Acest bărbat iubeşte femeia, indiferent de culoarea părului, a pielii sau a ochilor. Se poate îndrăgosti nebuneşte de două femei în acelaşi timp fără ca ele să faca ceva pentru asta. Este veşnic amorezat, iar femeile trec cu rapiditate prin viaţa lui. Dacă vrei să-l păstrezi, demonstrează-i că eşti unică.

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Pentru un bărbat Taur, dragostea chiar trece prin stomac, de aceea trebuie să-i găteşti. Nu ştii? Trebuie să înveţi, dacă îl vrei cu adevărat. Este greu de cucerit, însă odată îndrăgostit îţi va rămâne fidel pe viaţă. Taurul este unul dintre cei mai devotaţi şi stabili parteneri.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • R pe 16 Iun 2011, 17:55
    Rac

    Geolik_20, sunt de acord! Si eu sunt racoaica si cred ca suntem cea mai fidela zodie.

    5
    0

  • eu pe 13 Iun 2011, 22:02
    :))

    eu sunt sorpion, prietenul meu e rac...cu noi ce ar treb sa se intample, dany? :))

    1
    1

  • dany pe 10 Iun 2011, 13:33
    hmmm

    Racii si scorpionii sunt campioni la aventuri si divorturi.Cunosc cel putin 10 exemple.

    5
    3

  • geolik_20 pe 10 Iun 2011, 11:01
    rac

    daca ii esti fidela unui rac..sigur iti va raspunde cu aceleasi sentimente. :-> stiu eu :D:D

    5
    2

  • anci pe 9 Iun 2011, 23:24
    !

    Am o relatie de 4 ani cu un baiat din zodia fecioara...si ceea ce ati scris este peste 50% adevarat :)

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod