Femeie care isi manifesta dragostea

Gesturi prin care îl faci să-i fie dor de tine

Un cuplu fericit

2. O postare specială pe pagina lui de Facebook


Nu te gândi la ceva siropos şi nici nu-i face declaraţii direct pe timeline-ul lui. Nici vorbă de aşa ceva, ci trebuie să alegi ceva ce vă reprezintă, ceva ce vă face să râdeţi împreună şi numai voi ştiţi acest lucru sau pur şi simplu o melodie preferată de amândoi şi căreia doar voi îi cunoaşteţi adevăratul mesaj. Tu ştii cel mai bine ce anume l-ar face pe iubitul tău să-şi amintească cu drag de tine şi să-i stârneşti astfel un dor nebun de tine.



3. Micul dejun preparat cu dragoste


Dacă programul de muncă este astfel conceput încât trebuie să pleci înaintea lui din casă, faptul că-i laşi uneori masa pusă şi ceva romantic care să-i amintească de tine poate să-l binedispună pentru toată ziua şi va aştepta cu nerăbdare seara când poate să-ţi mulţumească pentru gestul tău. Acest lucru făcut atunci când simţi tu că este cazul şi pentru care munceşti cu drag poate să fie considerat drept unul dintre cele mai frumoase gesturi pentru persoana iubită.



4. Lasă-i timp ca să-i fie dor de tine


Dacă încerci să-l acaparezi, astfel încât să nu mai aibă timp pentru nimic altceva şi să vă petreceţi absolut fiecare minut împreună există riscul ca partenerul tău să se simtă sufocat în relaţie. Bineînţeles că acest sentiment este diferit resimţit de fiecare persoană în parte, însă trebuie să înţelegi că libertatea de a face lucrurile care ţie îţi plac şi poate partenerului nu-i plac trebuie să existe. Niciunul nu trebuie să se simtă contrâns să facă numai lucrurile care sunt pe placului celuilalt, doar de dragul de a nu exista nicio polemică.
Permite-i partenerului să facă ceea ce-i place, chiar dacă acest lucru nu te implică şi pe tine. Va avea timp să se gândească la tine şi să aştepte cu nerăbdare revederea.


5. Parfumul care-i aminteşte de tine


Parfumul tău îi va rămâne în minte mereu, iar mirosul lui îl va duce cu gândul la tine. Foloseşte-l de fiecare dată când vă întâlniţi în oraş, deoarece el va rămâne impregnant în memoria lui. Iar când va simţi acel miros întâmplător va fi imediat asociat cu tine şi îi va trezi sentimentul de dor.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ciobanu Elena pe 17 Mar 2020, 08:20
    Inselat

    Vintila Maria sa stii ca un cont de facebook nu o sa te ajute sa capeti mai multa incredere in el,dimpotriva nu te mai gandi la asta ca iti face rau si o sa stai tot timpul stresata ca te poate insela,ca poate vorbeste si cu altele.Eu am un an si 3 luni cu prietenul meu,am stat sub acelasi acoperis,momentan nu mai stam impreuna,dar continuam sa profitam de fiecare moment ce ne face fericiti si sa petrecem timp impreuna,eram si eu in situatia ta asta pana am vorbit si cu mama lui si am simtit intradevar ca nu e cum gandim noi si ne facem atatea filme.Stai linistita,nu te mai gandi ca iti faci rau,daca vrea sa te insele o va face indiferent de situatie

    0
    0

  • Vintila maria pe 3 Ian 2020, 10:34
    Anselat

    Am.7 luni cu iubitul si simt ca nu am ancredere suficienta an el.ia dat pe facebook cerere la o fata.si nu e prima.pt ca am vazut asta si a schimbat parola .eu nu cred ca face bine mcacrib

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod