Fii femeia pe care și tu să o iubești

Sunt femeie. Și pentru că sunt femeie, sunt amică, prietenă, iubită, amantă, soție și mamă. Uneori toate deodată, alteori pe rând sau doar câte o bucățică.
Deși am trecut de unele etape, tinerețea mea încărcată cu durere și extaz rămâne o parte din mine. Și nu este frumoasă sau urâtă, deosebită sau de neamintit; ea este și atât.

Și am facut multe greșeli. Unele mi-au adus o fericire imensă, altele m-au facut să îmi doresc să schimb unele lucruri pe viitor.

Pe la 20 și puțin de ani eram încă o adolescentă întârziată. Aveam o relație deschisă, mai mult un on and off, în care fiecare agream că mai putem fi și cu altcineva.
El era un tip interesant și bun în pat, dar cam atât. Știam că mai are o relație deschisă cu o tipă care era îndrăgostită de el, dar nu îmi păsa. Iar el mă iubea pe mine. Nici de asta nu îmi păsa.

Apoi, pe nepusă masă, l-am întâlnit pe EL.

 
Era acel el de care știi că o să te îndrăgostești iremediabil de la primul zâmbet, că este ceea ce îți dorești fără măcar ca el să te fi privit, de parcă îl știi din altă viață și știi că sufletul tău comunică profund și intens cu el fără a rosti nici un cuvânt. Am știut asta din primul moment, inima îmi vorbea atât de limpede că nu aveam nici un dubiu.

Doar că el avea un mic defect: era însurat și avea un copil.

 
Mi-am înghițit extazul, dar mi-a rămas un nod tare în gât. Voiam un wiskey mare să ajut nodul să mi se ducă și odată cu el, toată îndrăgosteala de moment.

Nu s-a dus nodul nici măcar după câteva luni când el a început să mă sune regulat, cu diferite scuze de natură profesională și rămâneam cu orele în telefon dezbătând idei de lume și viață.

Am fost cuminte și m-am abținut de la orice flirt până în momentul în care mi-a spus că el crede că monogamia este o convenție socială și că soția sa era de acord.

Eu nu eram de acord cu ideile lor, dar nici nu îmi dădeam seama dacă este un mincinos profesionist.
Toată ființa mea își dorea să îl creadă, așa că l-am lăsat să mă sărute. Tot focul din mine s-a aprins și ardea în discuții interminabile între 2 partide de amor asezonate cu multe țigări savurate încet. 

Era atât de sexi cu trabucul în mână în timp ce îmi povestea despre cum vede sistemul social ca o matrice din care ne chinuim să evadăm… Eram profund îndrăgostită de el și odată cu dragostea pentru el eram îndrăgostită nebunește de destinul care îl adusese în lumea mea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod