Fă-l să regrete că te-a pierdut. Uite cum îl faci să se întoarcă oricând la tine

În caz ca te întrebi ce trebuie să faci atunci când ești părăsită, ei bine, fă-l să regrete că te-a pierdut! Iar dacă te întrebi cum este posibi acest lucru, noi îți spunem că, apelând la câteva trucuri simple îl poți face pe fostul să se întoarcă în scurt timp înapoi în brațele tale.
Însă, să nu crezi că răzbunarea este arma potrivită. Dacă vei recurge la asta, nu vei face decât să-l îndepărtezi și mai mult și să-l faci să te urască. Dar, dacă îl vrei înapoi după ce acesta te-a părăsit trebuie să cunoști niște trucuri pe care noi ți le vom dezvălui în acest articol.

Iată cum îl poți face să se gândească mereu la tine și să te dorească, din nou, cu disperare.

Fă-l să regrete că te-a pierdut


Primul lucru pe care va trebui să-l faci este să întrerupi orice fel de contact cu el, cel puțin pentru o vreme.
Asta ar trebui să dureze aproximativ două-trei săptămâni. În acest timp trebuie să te abții din a-i trimite mesaje sau a intra în contact cu el în vreun fel. În caz că el este cel care încearcă să ia legătura cu tine, trebuie să-l ignori să stai departe de el sau să-l ții la distanță spunându-i că este mai bine pentru amândoi să stați separați.
Dacă sunteți colegi și vă vedeți zilnic la locul de muncă încearcă să fii politicoasă, dar să nu te implici în conversații lungi cu el, ci să discutați doar ce este strict legat de jobul care vă unește.

Indiferența îl face să regrete că te-a pierdut


Întreruperea contactului este primul pas în a face un tip să regrete că te-a pierdut, așadar trebuie să-i dai toate motivele să-i fie dor de tine.
De exemplu, dacă nu vei vorbi cu el, acest lucru îl va înnebuni gândindu-se tot timpul unde ai putea fi și ce ai putea face. Cu cât va fi mai mare distanța dintre voi, cu atât vei fi în mintea lui mai mult și în mod constant, ceea ce înseamnă că îi va fi dor de fiecare minut în care nu este cu tine. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod