Dragoste şi sex: ghiceşte-i secretele din palmă

Se spune că dragostea e oarbă în primii trei ani de relaţie. Vrei să afli adevărata faţă a bărbatul de lângă tine? Dacă nu poţi vedea dincolo de vălul îndrăgostirii, uită-te la palmele lui. Ele îţi dezvăluie ce fel de iubit e, cu bune şi rele.
Se spune că dragostea e oarbă în primii trei ani de relaţie. Vrei să afli adevărata faţă a bărbatul de lângă tine? Dacă nu poţi vedea dincolo de vălul îndrăgostirii, uită-te la palmele lui. Ele îţi dezvăluie ce fel de iubit e, cu bune şi rele.

Ce spune degetul mare despre el

Joacă-te cu degetul lui mare şi vezi cât de flexibil este. Cu cât e mai flexibil, cu atât bărbatul respectiv se va adapta mai uşor situaţiilor noi. De exemplu, este mai predispus să ducă relaţia la nivelul următor- mutat împreună, logodnă- dacă degetul său mare este flexibil. La fel, va fi mai deschis compromisurilor şi propunerilor tale.

Mai apoi, se mai presupune că bărbaţii cu ambiţie şi foarte fideli în relaţia de cuplu au un deget mare foarte lung. În cazul în care baza degetului este mai îngustă decât restul degetului, află că ai parte de un bărbat care te va respecta mereu.

Citire în palmă: stânga sau dreapta?

Specialiştii în palmistrie spun că întotdeauna trebuie studiată palma pasivă. Aşadar, dacă iubitul tău e dreptaci, citeşte-i în palma stângă şi dacă e stângaci, în palma dreaptă.

Linia inimii este cea de sus, iar ea conturează, practic, modul în care un om gândeşte şi acţionează în plan amoros.

Specialiştii de la handanalysis.com au descoperit 6 tipologii de linii ale inimii.


Vezi în ce categorie se înscrie iubitul tău şi află cum este el într-o relaţie, în funcţie de linia inimii lui:Linia 1:


Un bărbat cu o linie atât de lungă şi curbată a inimii sare foarte repede de la o extremă la alta: când e fericit, când e trist. În relaţia cu el vei remarca faptul că nu puteţi face planuri de viitor. Acest bărbat trăieşte în prezent şi nu-şi pune întrebări despre ziua de mâine. Te distrezi la maxim cu el, dar nu vei avea siguranţa zilei de mâine. Despre această tipologie se mai spune că nu acordă suficientă atenţie celor din jur. Este genul de bărbat care pare absorbit de sine, care pune binele său pe primul plan. Partea bună e că se bucură de lucurile mici în viaţă, aşa că nu e nevoie să te dai peste cap ca să-l impresionezi.
Linia 2:

Acest bărbat abordează o femeie cu speranţa că va avea o relaţie serioasă cu ea. Nu se dă în vânt după aventuri, căci le vede superficiale. Este genul de bărbat care se implică total şi e pregătit să-ţi aducă şi luna de pe cer, dacă i-o ceri. Este tandru şi afectuos cu iubita lui. Are un şarm greu de ignorat şi emană multă căldură sufletească. Ai grijă totuşi: este un idealist, aşa că poate fi dezamăgit destul de uşor. E important să-i răsplăteşti pe măsură gesturile frumoase pe care le face pentru tine.

Linia 3:

Observi că linia iubitului tău este scurtă şi dreaptă? Un astfel de bărbat are independenţa în sânge. El este cel mai puţin emoţional din cele 6 categorii. Nu suspina, căci e un tip practic şi responsabil, pe care te poţi bizui. Nu te va copleşi cu declaraţii de dragoste, gesturi tandre sau flori, dar va fi alături de tine oricând eşti în impas. Acest bărbat are nevoie de singurătate ocazional şi se fereşte, în general, de sentimente prea puternice, căci preferă să simtă că n-are nevoie de nimeni. Îi deschizi inima, dacă faci lucruri practice pentru el.Linia 4:

Linia inimii sale e lungă şi dreaptă? Atunci iubitul tău este genul de bărbat care analizează foarte mult lucrurile, înainte de a lua o decizie. Dacă îl vezi că ezită de multe ori în relaţia cu tine, nu trage automat concluzia că te înşală sau nu te iubeşte. Pentru acest gen de bărbat fanteziile sunt mai sigure decât realitatea. De fapt, ar trebui să fii fericită că te-a ales. De multe ori, el preferă să privească o femeie de la distanţă, decât să o abordeze. Într-o relaţie tinde să renunţe la confortul său de dragul iubitei. Prin urmare, are o mare putere de sacrificiu.
Linia 5:

Dacă linia inimii sale coboară spre degetul mare, află că ai de-a face cu un bărbat foarte docil! Este genul de iubit pe care nu-l deranjează să fie sub papucul tău, din contră. Are o intuiţie foarte precisă, pe care o foloseşte pentru a-ţi ghici nevoile şi dorinţele. Drept urmare, face tot ce poate pentru a creşte în ochii tăi. Odată ce iubeşte, se gândeşte doar la sentimentele partenerei şi nu concepe să o dezamăgească. Nu uita, însă, că acest gen de bărbat are şi el nevoi. Din păcate, tinde să le ascundă, aşa că va trebui să sapi adânc, pentru a afla ce-l face pe el cu adevărat fericit.
Linia 6:

Acest bărbat este un visător, care nu ia în serios relaţiile de cuplu. Are o inocenţă de care ţine cu dinţii. Preferă să fie în continuare imatur, decât să se lovească de greutăţile vieţii. Într-o relaţie tinde să se implice doar pe jumătate, căci el are în minte alte proiecte măreţe. Are o latură umanitară foarte dezvoltată şi este plin de compasiune faţă de tot ce îl înconjoară. Uneori îşi negijează iubita pentru un factor extern, care pare pentru ea lipsit de importanţă. Îi este greu să se dedice vieţii de cuplu, dar are un suflet mare şi nu te-ar răni niciodată cu intenţie.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • cristina pe 8 Apr 2013, 19:56
  """""""""""

  farte interesant sa stiti am citit tot si sa stiti ca asa este

  1
  1

 • albertaelena pe 9 Sep 2011, 13:17
  ;))

  hmmm...interesant:>

  1
  1

 • daniel pe 4 Sep 2011, 02:03
  hmmm

  e bine de stiut ce preocupari aveti voi dragelor.

  4
  2

 • manolache alina pe 25 Aug 2011, 12:35
  ...

  interesant articol!

  2
  1

 • maria pe 21 Aug 2011, 16:18
  O prostie

  Barbatul indiferent de liniile din palma daca nu are cei 7 ani de acasa e mai bine sa-l ocolesti !!!

  9
  1

 • ana pe 5 Aug 2011, 18:42
  ...

  super interesant acest articol..

  10
  1

 • onutta21 pe 5 Aug 2011, 10:54
  :)))))

  cand ajunge acasa ii ghicesc si eu :))

  15
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod