Cuplu

De la flirt la relație: cum transformi o simplă întâlnire într-o relație de lungă durată

Cuplu flirt

Vorbește cu prietenii lui

În cazul în care nu ești pregătită să faci tu primul pas pentru a transforma flirtul într-o relație în toată regula, atunci poți apela la un mic truc. Vorbește cu un prieten apropiat sau un cunoscut de-al lui despre ceea ce simți. Explică-i că el îți place foarte mult și că flirtați intens, dar și că îți dorești mai mult de atât. Nu te aștepta ca prietenul să-ți dea sfaturi excelente, dar te poți aștepta cu siguranță să-i povesteacă celui de care ești îndrăgostită tot ce ai spus.
Iar asta vă va aduce cu un pas mai aproape de relația pe care vi-o doriți amândoi.

Ieșiți din rutină

Faptul că vă întâlniți destul de des în aceleași împrejurări sau în același cadru ar putea să impună unele restricții în ceea ce privește șansele ca flirtul vostru să devină ceva mai mult decât un simplu flirt. Unele medii, în special cele care impun o conduită formală, nu permit un comportament suficient de relaxat, astfel că puteți rămâne blocați în același tipar de flirt fără rezultate.
De exemplu, dacă sunteți colegi de serviciu, colaboratori, parteneri de afaceri etc. sunt slabe șansele să vă simțiți suficient de deschiși încât să duceți flirtul la un alt nivel. Este valabil și în cazul în care faceți parte din același grup de prieteni sau cunoștințe, iar întâlnirile voastre au loc numai în cadrul grupului. Șansele ca între voi să se nască o relație cresc dacă aveți cel puțin o întâlnire în doi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod