De ce își pierd bărbații interesul

Este o experiență dureroasă să fii conectată puternic cu un partener, doar pentru a afla că își pierde interesul și bate în retragere.
Ai fost vreodată cu o persoană care părea că te place cu adevărat, până când a început să se distanțeze și să spună că nu este pregătit pentru o relație? Care sunt motivele pentru care își pierd bărbații interesul? Mint când spun că nu sunt pregătiți pentru angajamente emoționale?

Motivele pentru care își pierd bărbații interesul

Motivele pentru care își pierd bărbații interesul derivă dintr-o atracție emoțională profundă. Probabil că nu mint atunci când spun că nu sunt pregătiți pentru o relație.
De fapt, despre deosebire de femei, modul implicit al unui bărbat este acela că nu este pregătit sau nu caută un angajament.

Este nevoie de o atracție emoțională profundă pentru ca un bărbat să vrea să țină o femeie în viața sa pentru o perioadă nelimitată de timp. Însă ce creează această legătură emoțională intensă pentru bărbați?

Bărbații percep relațiile ca pe ceea ce sunt aici și acum, în momentul de față. Acesta este un stereotip, dar conține adevăr în el, așa că ar fi o greșeală să ignori implicațiile sale pentru relații.
Studiile realizate cu eșantioane de bărbați și femei în primele etape ale relațiilor au dezvăluit că femeile se consideră a fi într-o relație de la a treia întâlnire. În schimb, bărbații nu se consideră a fi într-o relație decât la câteva luni de la primele întâlniri.

Chiar și atunci când se întâlnește exclusiv cu o femeie, un bărbat va fi surprins când omologul său sugerează că relația este exclusivă. Te întrebi de ce? Din nou, este vorba despre faptul că bărbații tind să petreacă mai puțin timp planificând cursul vieții lor în termenii unei relații.
Bărbații nu își definesc viața la fel de mult în funcție de lucrurile care par să se întâmple într-o relație.

Pentru ca bărbații să ajungă în punctul în care să își dorească o relație, trebuie să se întâmple ceva foarte important. Trebuie să experimenteze o atracție emoțională intensă, care să îi facă să le simtă dorul partenerelor atunci când nu sunt în prezența lor. Iar dacă nu se întâmplă acest lucru, își pierd interesul.

Sursă: beirresistible.com
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod