Triunghi amoros

De ce înșală femeile: unde greșesc bărbații?

Cuplu

Femeile sunt mai predispuse să înşele atunci când sunt la ovulaţie

Hormonii au un efect puternic asupra libidoului femeilor. Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din California, Statele Unite, femeile se simt mai atrase de alţi bărbaţi în afară de partenerii lor atunci când sunt în perioada fertilă a ciclului menstrual, adică în ziua ovulaţiei şi cu câteva zile înainte. Cercetătorii sunt de părere că femeile au fost "programate" de-a lungul evoluției să înșele în zilele fertile dacă nu se simt suficient de mult atrase din punct de vedere sexual de propriul partener.
Astfel natura se asigură că acestea concep copii cu o moștenire genetică mai bună.

Unde greșesc bărbații?


Această întrebare ar putea părea la prima vedere drept o justificare pentru femeile care înșală. Dar cu toate acestea, există unele greșeli pe care bărbații le pot face în viața de cuplu și care sporesc riscul ca partenera să devină infidelă. Având în vedere că femeile înșală cel mai adesea pentru a-și satisface nevoi de natură emoțională, una dintre cele mai mari greșeli pe care un bărbat le poate face în cuplu este aceea de a-și neglija partenera.
Lipsa afecțiunii, a gesturilor de apreciere și a momentelor de tandrețe poate fi foarte dificil de suportat de către femei, care au nevoie de toate acestea pentru a se simți fericite într-o relație.
Dar nici viața sexuală nu ar trebui neglijată. Mai puţin de o treime dintre femei au în mod regulat orgasm în timpul partidelor de sex, în timp ce trei sferturi dintre bărbaţi au întotdeauna orgasm în timpul sexului. Dar dacă preludiul durează mai mult de 20 de minute, atunci statisticile arată că 9 din 10 femei se declară satisfăcute de partida de amor, potrivit cosmopolitan.com.
Iar atunci când un bărbat se concentrează numai asupra propriei plăceri în dormitor, există riscul ca partenera sa să fie total nemulțumită de viața ei sexuală, ceea ce crește riscurile să devină infidelă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod