De ce ești mereu atrasă de bărbați care te rănesc

Uneori ne îndrăgostim de persoanele care nu ne merită. S-ar putea să ajungi să fii atrasă de bărbați care te dezamăgesc și te rănesc.
De ce te păcălești să crezi că oamenilor cărora nu le pasă de tine le pasă? Există mai multe motive pentru care s-ar putea să permiți să se întâmple aceste lucruri în viața ta. Ți-ai pus speranța în astfel de persoane, iar atunci când își dau masca jos, nu știi cum să tai legătura. Refuzi să vezi adevărul. Iată de ce ești mereu atrasă de bărbați care te rănesc!

Care sunt motivele pentru care ești mereu atrasă de bărbați care te rănesc?


Poate ți se pare că nu vei găsi niciodată pe cineva care va merita atenția și timpul tău. Dar s-ar putea să găsești dacă nu renunți.
Trebuie să îți știi valoarea dacă vrei să găsești pe cineva cu aceeași energie ca a ta. Însă iată care sunt motivele pentru care ești mereu atrasă de bărbați care te rănesc!

1. Îi cauți mereu pe cei care nu sunt disponibili


Dacă încerci mereu să fii cu cineva care nu este disponibil, care este sensul? Te pregătești să fii rănită în astfel de situații. Sigur, astfel de bărbați pot fi amuzanți, dar nu sunt genul cu care să ai o relație stabilă.

2. Te grăbești


Dacă te grăbești într-o relație, riști să fii cu cineva pe care nu îl cunoști cu adevărat. Ar trebui să lași lucrurile să-și urmeze cursul normal.
Cu cât petreci mai mult timp pentru a cunoaște pe cineva, cu atât este mai bine.

3. Crezi că poți repara oamenii


Nu îi poți repara pe alții. În timp ce îți dorești acest lucru, este important să îți dai seama că nu este posibil. Alți oameni trebuie să se repare singuri. Vrei să intri într-o relație și să transformi partenerul în omul visurilor tale, dar te păcălești singură. Această perspectivă nu este corectă nici pentru tine, nici pentru el.

4. Îți pasă prea mult de aparențe


Nu lăsa aparențele să te orbească. Doar pentru că o persoană este foarte atractivă, nu înseamnă că se va purta frumos cu tine.
Trebuie să te asiguri că simți dragoste, nu dorință. Îndrăgostește-te de persoană, nu de fața acesteia!

5. Nu ești pregătită pentru angajamente serioase


Uneori îi cauți pe oamenii care sunt indisponibili din punct de vedere emoțional pentru că nu ești pregătită să ai un angajament serios. Nu vrei dragostea pe care crezi că o vrei și te ascunzi. Indiferent dacă ți se pare că ești în această situație sau nu, trebuie să analizezi mai bine situația pentru a fi sigură.

6. Nu stabilești limite adecvate


Limitele sunt importante. Dacă nu stabilești limitele potrivite, nu vei putea să te dezvolți cum trebuie alături de partener.
Nu ar trebui să fii niciodată cu o persoană care îți încalcă limitele. Cu cât permiți mai mult acest lucru, cu atât mai mult vor crede ceilalți oameni că este normal să îți întreacă limitele.

Dacă faci aceste lucruri, vei atrage mereu bărbați care te rănesc. Dacă vrei iubire adevărată, trebuie să fii pregătită pentru acest lucru. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod