De ce ești încă singură, deși ești o persoană incredibilă

Ești o persoană minunată, dar încă ești singură. Ce faci greșit? Absolut nimic. Iată câteva motive pentru care încă ești singură, chiar dacă mulți parteneri și-ar dori să fie cu tine!

Motivele pentru care încă ești singură

1. Aștepți să întâlnești pe cineva demn de tine

Ești incredibilă, așa că de ce ți-ai bate capul cu o persoană care nu te egalează în tot ceea ce faci? Această așteptare merită și știi acest lucru deja.

2. Nu ai nevoie de un bărbat care să îți valideze existența

S-ar putea să fii de părere că ar fi drăguț să ai un partener, dar nu îți petreci tot timpul căutând un bărbat. Și nu te simți deloc prost din această cauză. În schimb, îți trăiești viața și nu permiți ca lumea ta să se învârtă în jurul descoperirii partenerului perfect.

3. Ești prea ocupată trăindu-ți viața

Ai excursii de planificat, oameni de întâlnit, proiecte de realizat și un obiectiv de a merge în cât mai multe țări până împlinești 30 de ani. Programul tău este destul de aglomerat.

4. Te concentrezi pe cariera ta

Acesta poate suna ca un clișeu, dar suntem în 2019. Ce femeie nu se concentrează pe cariera sa într-o anumită măsură? Îți place ceea ce faci și te pricepi la asta.
Meriți să fii mândră de tine.

5. Ai prieteni grozavi care îți distrag atenția de la romantism

Odată ce ai un partener, timpul petrecut cu prietenii tăi este redus la jumătate imediat. Partenerii sunt minunați, dar prietenii se află la un al nivel.

6. Nu ai neapărat timp să întâlnești oameni noi

Câteodată nu ai timp nici măcar să iei prânzul, ca să nu mai vorbim de un profil de dating pe o platformă online. De fapt, probabil că nu ai timp nici să dai swipe mai mult de o dată sau de două ori pe Tinder.

7. Trebuie să te concentrezi pe tine mai întâi

Înainte de a putea să împărtășești viața cu altcineva, trebuie să știi cine ești, ce vrei și în ce direcție te întrepți. Nu e corect să oferi doar jumătate din tine cuiva atunci când încă nu ești completă.

8. Bărbații nu mai respectă angajamentele

Trăim într-o societate în care relațiile superficiale par să aibă prioritate față de relațiile serioase. În timp ce aventurile sunt distractive, este greu să găsești dedicarea pentru relație care exista în trecut.
În acest caz, faptul că ești singură este în afara controlului tău.

9. Încrederea ta în tine este intimidantă

Chiar și cei mai încrezători bărbați se vor gândi de două ori înainte de a îndrăzni să se apropie de o femeie de calibrul tău.

10. Ești prea îndrăgostită de viața în 1

Când viața ta este deja perfectă, este greu să îți dorești să aduci pe altcineva în ea. Deși poate că îți dorești un partener, te gândești și că acest lucru îți va schimba viața pe care ai construit-o pentru tine. Nu este nimic în neregulă cu schimbarea, dar este un lucru pe care trebuie să îl faci când vrei tu, nu când te sfătuiesc alții.

11. Nu ești pregătită

De ce să faci un lucru pentru care nu ești pregătită 100%?

12. Nu crezi în a te mulțumi cu mai puțin

Știi ce tip de oameni fac acest lucru? Cei care cred că nu mai au timp să găsească pe cineva potrivit și cei care nu cred că vor găsi vreodată dragostea adevărată. Cu toate acestea, nu este la fel și pentru tine.
Știi că există un partener pentru tine și nu accepți pe altcineva care pare nepotrivit pentru tine.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod