De ce ar trebui să ierți un bărbat bun?

Uneori, nu este foarte ușor să ne dăm seama când ar trebui să rămânem și să iertăm partenerul sau să plecăm. Știm că iertarea reprezintă cea mai bună cale și singura opțiune care ne face mai fericiți.
Dar nu este întotdeauna atât de ușor, mai ales dacă nu înțelegem imaginea de ansamblu. Dacă ai nevoie de câteva motive care să te facă să ierți un bărbat bun, citește mai jos!

Motivele pentru care ar trebui să ierți un bărbat bun

1. Are probleme când vine vorba de exprimarea sentimentelor


Dacă nu vorbește despre sentimentele sale la fel de ușor precum o faci tu, acest lucru se întâmplă doar pentru că femeile au fost condiționate să își exprime emoțiile întreaga lor viață. Bărbaților le este mai greu să lucreze cu emoțiile lor, dar nu imposibil.
Doar asigură-te că exprimi clar modul în care vrei să decurgă conversația.

2. Nu știe cum să te aline


Celor mai mulți bărbați le place să repare lucruri, așa că, dacă ai probleme, partenerul tău ar vrea cu adevărat să te ajute. Dar dacă nu își dă seama ce se întâmplă, va începe să se frustreze. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îi spui exact ce te supără, pentru că îi este greu să ghicească. Adu-ți aminte că nu îți poate citi gândurile!

3. Se închide în el atunci când ești supărată


Când simte că este blamat sau atacat pentru ceva ce a spus sau a făcut, s-ar putea să aleagă să se închidă în el. Dacă nu îți exprimi nemulțumirea în mod calm sau nu discuți în mod regulat despre ceea ce te deranjează, există un risc mare ca acesta să explodeze la un moment dat.
Iar dacă îl rănești sau îți verși nervii pe el, nu vei face decât să îl închizi și mai tare în el.

Dă-ți seama când ar trebui să ierți un bărbat bun și învățați împreună să comunicați mai bine! Este normal să aibă unele defecte, chiar dacă te iubește.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod