Dacă iubești o femeie, nu îi distruge viața

Iubești o femeie. Dacă nu, nu ai fi cu ea. Dar din moment ce ești o ființă umană cu emoții variabile, ai putea fi tentat să o iubești într-un mod greșit. O relație sănătoasă și fericită se poate transforma într-una distructivă dacă nu te porți frumos cu partenera ta. Este important să încerci să o iubești așa cum merită.

Iubești o femeie? Iată cum ar trebui să te porți cu ea


Adu-ți aminte cum arăta prima oară când ai văzut-o! Era tot ceea ce îți doreai. Frumusețea ei, simțul umorului, independența sa, inteligența sa. A existat ceva pe care nu l-ai mai găsit în altă parte. Iar ce te-a impresionat cel mai mult a fost complexitatea sa. Dacă o iubești, nu o face să se schimbe. Deși fiecare persoană este stăpânul destinului său, trebuie să înțelegi că joci un rol major în viața partenerei tale. Felul în care te porți cu ea determină modul în care se vede pe sine. Poți să o faci să strălucească sau să se simtă pierdută.
Este ca o statuie fragilă în mâinile tale, care trebuie ținută cu atenție.

Dă-ți seama că viața ei probabil că a mai fost dată peste cap și înainte, iar o altă situație complicată nu este ceea ce caută. Dacă este cu tine, știi că a trecut peste fricile și nesiguranța de a intra într-o relație. A trecut peste trecutul său și a decis să dea o altă șansă iubirii. Ți-a încredințat inima sa și speră să aibă parte de o relație sănătoasă. Nu o dezamăgi!

Îi strici viața în momentul în care crezi că o cunoști. Nu este o carte pe care o vei termina în cele din urmă. E ceva ce trebuie descoperit.
Ar trebui să îți trăiești fiecare zi ca și cum ai fi întâlnit-o pentru prima oară. Fii prezent în viața ei. Nimic nu o poate supăra mai tare decât absența ta emoțională. Poți sta toată ziua cu ea, nefiind prezent cu adevărat. Și poți fi atât de departe și în același timp complet prezent în viața ei. 

Stimulează-i gândurile, emoțiile, ființa! Dă-ți seama că o vei supăra dacă va simți vreodată că mai degrabă ai nevoie de ea decât vrei să fii cu ea. Îi vei distruge viața dacă o iubești numai când simți singurătatea în viața ta. Pentru că ea caută dragostea în toate momentele, nu doar când apar temerile și nesiguranța. 

Poate că propriile suferințe ți-au stricat viața.
Dar nu o iubi doar ca să îți care bagajul emoțional. Nu o iubi dacă vrei doar să te repare. Ea o va face oricum cu timpul, fără să știi. Dragostea și existența ei vor vindeca fiecare parte din tine. Dar dacă ești cu ea doar pentru a umple golul din tine, își va da seama, iar acest lucru o va distruge. Și adu-ți aminte că nici ea nu vrea să fie reparată. Poate că s-a deschis în fața ta și ți-a povestit trecutul său dureros. Poate că știi exact numărul de bucăți în care i s-a frânt inima. Dar nu ți-a spus să o repari. Ți-a spus doar ca să știi ce a îndurat și cum aceste experiențe au ajutat-o să devină persoana care este în prezent. 

Dacă o iubești, iubește-o cu toate defectele și cu nesiguranța ei.
Ea este la fel de imperfectă ca tine și speră doar să împărtășească acea imperfecțiune cu tine. Vrea să fie cu tine la fel cum se vede în oglindă - liberă, fără inhibiții. Dacă nu ești gata să o accepți așa cum este, o vei distruge. Și nu uita că orice efort ai depune, acesta va fi dublat de ea.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod