Dacă face aceste lucruri, fugi!

Atunci când ești la o primă întâlnire cu cineva, vrei să-i oferi o șansă. Dar acea șansă nu este întotdeauna suficientă. Dacă ieși cu cineva care face anumite lucruri, nu îți pierde timpul.
Doar pentru că vrei să nu te grăbești și să îți faci o primă impresie greșită, nu înseamnă că ai descoperit partenerul perfect. Unii oameni pur și simplu nu merită să fie în prezența ta. Poate că poți încerca să ignori anumite lucruri care te enervează, însă se vor aduna și te vor face să îți dai seama că nu este ceea ce cauți. Iar timpul tău este valoros. De ce ar trebui să îl pierzi cu persoanele nepotrivite? Dacă face aceste lucruri, ar trebui să fugi!

De ce ar trebui să fugi dacă face aceste lucruri


1. Întârzie


Dacă ajunge târziu și nu îți prezintă niciun motiv valid, nu ar trebui să îi oferi timpul tău prețios. Bineînțeles că se întâmplă diferite lucruri, dar există o diferență între a fi prins cu ceva în oraș și a ajunge târziu în mod intenționat.
Nu uita niciodată cât de important este timpul tău.

2. Se poartă de parcă nu îi pasă de întâlnire


Dacă pare să nu îi pese de întâlnirea voastră, ai încă un motiv să fugi. De ce să mai rămâi dacă nu îți acordă deloc atenție? O întâlnire ar trebui să fie bazată pe interesul ambelor persoane prezente, nu doar pe al unei singure persoane.

3. Își petrece cea mai mare parte a timpului pe smartphone


Dacă își petrece mai mult timp pe telefon decât vorbind cu tine, există o problemă reală. Nu este interesat de tine dacă nu vrea decât să dea scroll pe Facebook în loc să vorbească cu tine. Când vine vorba de primele întâlniri, smartphone-ul nu ar trebui atins decât dacă apare o urgență.

4. Nu simți că vă potriviți


Simți că nu sunteți făcuți unul pentru altul. Că nu există nicio conexiune între voi.
Te face să te simți un pic ciudat și nu într-un mod bun. Sigur, ați putea fi prieteni, dar nimic mai mult. Nu îi da speranțe false!

5. Vrea să vorbească doar despre sine


Nu pare să vrea să vorbească despre nimeni altcineva decât despre el. Dacă se întâmplă acest lucru și nu pare a fi dispus să abordați alte subiecte, nu ești obligată să rămâi la întâlnire. Dacă atunci când încerci să schimbi subiectul găsește o modalitate de a readuce discuția către el, fugi. Nu este nimic în neregulă cu a-ți lua la revedere și a te despărți cât mai rapid de o astfel de persoană.

6. Se plânge de lucrurile pe care le comanzi


Dacă se plânge de lucrurile pe care le comanzi, nu trebuie să mai rămâi în preajma sa. Nu ar trebui să aibă nimic de spus despre ceea ce mănânci sau bei.
Sigur, o sugestie prietenoasă este normală, dar ar trebui să poți bea și mânca tot ce vrei.

7. Este nepoliticos cu oamenii din jurul tău


Dacă este nepoliticos față de chelner, deși nu are niciun motiv, ar trebui să observi imediat. Poate că are o zi proastă, dar o întâlnire nu este locul unde ar trebui să fie nepoliticos. Dacă este prima dată când vă vedeți, nu ar trebui să încerce măcar să facă o primă impresie bună?

8. Te compară cu oameni din trecutul lui


Dacă te compară deja cu fostele lui, ar trebui să îți dai seama că e un semnal de alarmă. Nu pare să fie interesat de tine sau de lucrurile pe care le-ai putea oferi. De exemplu, dacă spune ceva despre culoarea părului tău, cum că ar semăna cu cea a fostei lui, asta este imaginea pe care ai vrea să o ai în mintea unui potențial partener?
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod