Cum se comportă femeile atunci când nu mai sunt îndrăgostite

Cum se comportă femeile atunci când nu mai sunt îndrăgostite

Nu există relația perfectă. Unele relații aparent perfecte se pot destrăma pentru că partenerii pur și simplu nu se mai simt atrași unul de celălalt, iar dragostea dintre ei s-a estompat în loc să se dezvolte, fără să existe neapărat o cauză.
Dar existe modalități prin care dragostea poate fi hrănită astfel încât să se transforme din pasiunea de la începutul relației într-o iubire puternică și rezistentă, care să facă față trecerii timpului. Într-o relație fericită, ambii partneri trebuie să depună efort pentru a menține vie acea afecțiune deosebită care să-i țină împreună. Niciun cuplu nu poate rezista fără ca cei doi oameni implicați să facă uneori compromisuri, să dedice timp și energie relației lor și să se respecte reciproc.

Iată câteva semne care arată că o femeie nu mai este îndrăgostită:


Nu îi mai pasă de relația voastră

O femeie care nu mai este îndrăgostită pare să nu mai depună niciun efort pentru ca relația ei să funcționeze. Pare să fie lipsită de interes.
Energia, atenția, compasiunea și iubirea par să fi dispărut. Ce se poate face în acest caz? Partenerul său ar trebui să-i arate afecțiunea prin gesturi aparent banale, dar care pentru ea pot fi importante. Cinele romantice, călătoriile împreună, declarațiile de dragoste și gesturile de afecțiune o pot face să se reîndrăgostească sau să-și amintească de ce s-a îndrăgostit de partenerul său la începutul relației.

Nu-ți mai face complimente

Dacă la începutul relației iubita ta îți făcea des complimente și erați foarte atrași fizic unul de celălalt, o schimbare majoră din acest punct de vedere ar putea indica faptul că sentimentele ei pentru tine nu mai sunt aceleași. Este normal ca acea atracție sexuală puternică de la început să se estompeze de-a lungul anilor, dar o lipsă totală de interes pentru tine arată că partenera ta nu mai este deloc îndrăgostită.
Uneori nu poți face prea multe pentru a schimba această situație, dar poți încerca să acorzi o atenție mai mare felulu în care arăți, formei tale fizice sau hainelor pe care le porți. Este necesar ca ambii parteneri să depună efort pentru a menține interesul unul pentru celălalt.

Tu ești cel care inițiază conversațiile

Lipsa comunicării este una dintre cele mai mari probleme într-o relație. Dacă la începutul poveștii voastre de dragoste vorbeați mult, pe orice temă, o schimbare de comportament în acest sens este un alt semn că partenera ta nu mai este îndrăgostită. Lipsa dorinței de a discuta despre problemele voastre indică faptul că nu mai are multe speranțe pentru viitorul vostru împreună. Semnalul de alarmă este cu atât mai mare dacă tu ești cel care deschide subiecte delicate, dar ea nu pare dispusă să discute.

Nu mai are nevoie de atenția și afecțiunea ta

În trecut, poate că își dorea să fiți mereu alături, să vă țineți în brațe și să faceți cât mai multe lucruri împreună. Te considera cea mai importantă persoană din viața ei.
Dar, din diverse motive, acum nu mai are nevoie de atenția ta. Tot ce poți face în această situație este să te gândești ce anume din comportamentul tău ar fi putut să declanșeze această atitudine. Ai respins-o de multe ori la rând? I-ai ignorat dorința de a fi cât în preajma ta și i-ai neglijat nevoia de afecțiune? Într-o relație, este necesar ca partenerii să se respecte și să se aprecieze reciproc. Atunci când unul dintre parteneri se simte neglijat, acesta se poate izola și se poate îndepărta de celălalt.

Viața voastră sexuală este aproape inexistentă

Toate manifestările de mai sus duc inevitabil și către lipsa atracției sexuale și a intimității în cuplu. O femeie care nu mai este îndrăgostită și atrasă fizic de partenerul său nu va fi prea activă nici în dormitor.
Dacă tu ești cel care inițiază întotdeauna partidele de amor sau dacă de cele mai multe ori parteneră ta refuză să faceți dragoste, este un semn că nu mai este îndrăgostită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod