Cum să-l faci să te placă în 5 pași simpli

Ai pus ochii pe vreun tip și nu știi cum să îi atragi atenția și să-i stârnești dorința?
Trebuie doar să urmezi câteva sfaturi simple la prima întâlnire și, astfel, vei putea să îl joci pe degete. Nu poți controla sentimentele unui bărbat pentru tine, dar există lucruri pe care le poți face sau spune și care ar putea să-i declanșeze atracția față de tine.

Cum să-l faci să se îndrăgostească de tine?


1. Fă-i complimente


Complimentele ajută la creșterea încrederii unei persoane, o fac să se simtă apreciată și, în plus, creează o relație pozitivă. Bărbaților le place să primească complimente, cum ar fi să le spui că îi crezi și îi susții.
Cei mai mulți bărbați au un țel pe care vor să-l atingă și, auzind aceste cuvinte de la tine, îi faci să simtă că eforturile lor sunt observate și apreciate. Mai mult decât atât, vor știi că au pe cineva ca tine alături, care îi va înveseli și îi va ajuta să-și atingă scopul.

2. Fă-l să se simtă dorit și util


Bărbații vor să simtă că sunt supereroi, că pot repara totul și că pot proteja pe oricine, în special pe cei care sunt importanți pentru ei. Când îi arăți că ai nevoie de el, îl faci să se simtă bărbat adevărat. Cere-i ajutor în ceva ce știi că poate să-și folosească masculinitatea, cum ar fi să care obiecte grele pentru tine sau să ceri lucruri la care nu poți ajunge.
De asemenea, nu-l refuza atunci când îți oferă ajutor.

3. Râzi la glumele lui


Râsul deschide calea spre romantism. Femeilor le plac bărbații care un simț al umorului dezvoltat, în timp ce bărbaților le plac femeile care râd la glumele lor. O explicație științifică este că un bărbat își folosește înțelepciunea când face glume care chiar sunt amuzante. Prin urmare, un bărbat care spune o glumă bună este considerat inteligent. Dacă râzi la poantele lui, se va simți extrem de bine. El va începe să te considere o persoană distractivă și își va dori să stea cât mai mult în preajma ta.

4. Fă-l să-i fie dor de tine


Deși îți place să îți petreci timpul cu el, e necesar să existe și timp departe unul de celălalt, pentru a-l face să-i fie dor de tine. Există mai multe modalități de a-l face să simtă asta.
Când o femeie este interesată de un bărbat, ea răspunde, de obicei, imediat la mesajele lui. Stop! Dacă îi răspunzi întotdeauna promt, îi arăți că ești mereu disponibilă. Majoritatea bărbaților vor să lupte, pentru că iubesc provocările. Fiind competitivi din naștere, bărbații vor face tot ce pot pentru a cuceri o femeie care se lasă greu.

5. Ai răbdare


Disperarea în dragoste poate duce la un dezastru. Nu poți face un bărbat să se îndrăgostească de tine instantaneu și, uneori, se poate să nu se întâmplă deloc. Răbdarea te va salva de la dezamăgire.
De asemenea, îi vei oferi lui timp să proceseze ceea ce simte pentru tine și dacă este pregătit să se implice într-o relație.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod