cum sa-l faci sa se indragosteasca

Cum să-l faci să se îndrăgostească nebunește de tine și să rămână așa toată viața. 2 reguli esențiale

Vrei să se îndrăgostească nebunește de tine și să rămână așa toată viața? Cine nu ar vrea?! Dar, pentru asta, trebuie să respecți 2 reguli esențiale!

Cu siguranță ai avut o relație cu un bărbat care la început făcea tot felul de lucruri pentru a te surprinde, cum ar fi să vină cu planuri geniale și să îți arate cât de mult îi pasă. Și, apoi s-a oprit. Odată ce nu a mai făcute aceste lucruri pentru tine, te-a făcut să pierzi acel sentiment de fluturi în stomac, sentimentul care obișnuia să te înnebunească de entuziasm să-l vezi și să fii cu el.

Ei bine, realitatea este că bărbații trec prin aceeași situație ca și femeile. Atunci când o relație începe să devină confortabilă și chiar o rutină, pasiunea intensă pe care un bărbat a simțit-o cândva începe să dispară în unele cazuri.



Dar, ceea ce se pierde nu se referă doar la latura fizică a relației, are legătură cu atracția emoțională.

Citește și: 7 semne subtile că partenerul tău se preface că te iubește

Atracția emoțională este ceea ce face ca un bărbat să se deschidă, să-și împărtășească sentimentele și să se conecteze cu o femeie la un nivel mai profund decât cu altcineva din viața sa. Este ceea ce leagă un bărbat de o femeie pe termen lung.

Dragoste cu forța nu se poate!


Atunci când un bărbat cere sau creează distanță sau spațiu o face pentru că o bună parte din această atracție emoțională a dispărut. Și, este tentant să încerci să-i opui rezistență și să te agăți mai strâns de el, dar asta nu face decât să îl îndepărteze și mai tare.

Acest lucru se întâmplă pentru că, în mod normal, oamenii tind să-și dorească să fugă de ceea ce se îndreaptă spre ei. Va simți că forțezi apropierea și își va dori să iasă din ea.

Așadar, trebuie să te concentrezi pe a crea acea atracție emoțională între voi pentru a vă reconecta. Iată cum:

 

1. Oferă-i spațiul de care are nevoie și ia-ți și tu ceva timp doar pentru tine


Asta înseamnă că, atenția și energia pe care i le-ai oferit pentru a menține relația trebuie redirecționate către propria viață: prieteni, hobby-uri, orice te face fericită.

Când faci asta, se întâmplă ceva magic. În primul rând, te vei simți stăpână pe situație, astfel încât sentimentele tale să nu te copleșească.
În al doilea rând, bărbații scapă de numeroase îndoieli și temeri când li se oferă spațiu (câteva ore sau zile).

2. Agită puțin lucrurile pentru a crea interes și emoție


Atracția și dragostea pe care le simte un bărbat depinde enorm de noutate și imprevizibil. Dacă relația ta a ajuns o rutină, totul este monoton și scânteia pare să fi dispărut, trebuie să începi să aduci lucruri noi și imprevizibile în modul în care relaționezi cu el.

Deci, dacă în mod normal aveți aceeași rutină de weekend, schimbă ceva. Vino cu ceva diferit și interesant de făcut. Alege un sport pe care îl poți face cu el, ieșiți și întâlniți oameni noi împreună, explorați diferite moduri de a fi intimi unul cu celălalt, planificați o călătorie unde v-ați dorit întotdeauna să mergeți.
Și, dacă sunteți împreună tot timpul, petrecerea timpului separat creează și noutate și imprevizibilitate.

Dacă el a fost atras fizic și emoțional de tine înainte, aceasta este o veste bună pentru tine, deoarece înseamnă că aveți deja toate ingredientele necesare pentru a reaprinde focul iubirii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 19 Iul 2021, 13:25
    E aplicabil pt ambele sexe

    Consider ca articolul este aplicabil atat pt femei cat si pt barbati si ar trebui reformulat ca atare. Ambii parteneri pot ajunge in stadiul descris si ambii pot aplica acele recomandari.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod