Cum să fii un domn atunci când ai o relație

Orice femeie își dorește să fie într-o relație cu un domn. Nu trebuie să faci gesturi extraordinare pentru a fi un domn atunci când ai o relație, ci poți avea grijă la micile detalii care pot topi instant inima unei femei.
Și da, chiar și cuvintele frumoase contează într-un procent foarte mare. Mai jos, poți regăsi câteva sfaturi care te pot ajuta să fii un domn când ai o relație. Iată care sunt acestea!

Sfaturi pentru a fi un domn atunci când ai o relație


1. Respectă-ți promisiunile. 


Adesea, relațiile se destramă din cauza promisiunilor nerespectate. Un domn adevărat își încalcă foarte rar sau chiar niciodată promisiunile. Dacă nu ai dispoziția potrivită pentru a face un lucru anume, spune-i partenerei tale și poate că te va înțelege.
Poate vrei să rămâi acasă sau să te uiți la un meci cu băieții. Așa că nu ezita să-i spui partenerei motivul real pentru care nu te poți vedea cu ea.

2. Vorbește frumos.


Poate părea un clișeu, însă cuvintele pe care le folosești pot face o relație să se destrame sau să reziste testului timpului. Chiar dacă există momente în care simți că nu îți mai poți reține vorbele usturătoare, nu spune nimic care știi că ar ofensa-o pe partenera ta. Încearcă să exprimi ceea ce-ți dorești să-i spui printr-o modalitate frumoasă, dacă îți dorești să aveți o discuție constructivă.

3.
Deschide-i ușa.


Inițiativele de modă veche încă funcționează. Nu contează cât de mult insistă partenera ta că își poate deschide portiera sau ușa singură, încearcă să observi când are nevoie de un domn să o ajute. Va aprecia inițiativa ta, chiar și când este vorba de lucruri minore, pe care le-ar putea face și singură.

4. Condu-o acasă după ce ieșiți în oraș.


Chiar dacă nu ai încă mașina ta sau acest lucru implică o cheltuială suplimentară pentru tine, un domn are grijă întotdeauna de partenera sa și se asigură că este în siguranță.

5. Fii politicos (chiar și cu străinii).


Un domn adevărat nu se lasă iritat cu ușurință de cele mai simple lucruri. Femeilor le plac bărbații calmi, mai ales dacă este vorba de lucruri mărunte, precum un accident la restaurant, în care un chelner a vărsat cafeaua peste cămașa ta abia spălată.
Dacă nu poți fi politicos cu oamenii din jurul tău, atunci cum o poți respecta pe partenera ta pe termen lung?

6. Fă compromisuri.


Nu puteți ajunge la o înțelegere atunci când vine vorba despre locul în care să mergeți în vacanță? Un domn învață să facă și compromisuri. Chiar dacă nu vrei să mergi cu partenera ta să-și cumpere haine, dar ea își dorește să o ajuți să aleagă ceva, ar trebui să o însoțești. Cu toate că nu îți place să mergi la cumpărături, nu pățești nimic dacă mergi cu ea.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod