Atenție la oamenii din jurul tău! Le poți absorbi energia negativă

Ai observat vreodată că interacțiunea cu oamenii din jurul tău are un impact major asupra nivelului tău de energie?
De exemplu, unul dintre motivele pentru care îți place să-ți petreci timpul cu cei mai buni prieteni sau cu rudele preferate este faptul că aceștia au un efect benefic asupra stării tale de spirit. Pe de altă parte, sigur există în viața ta câteva persoane pe care le consideri toxice. Aceste persoane par să aibă o energie negativă, făcându-te să te simți lipsit de energie sau chiar deprimat după o scurtă perioadă petrecută în prezența lor.

Întregul univers este format din atomi, care sunt parțial alcătuiți din energie.
Prin urmare, nu ar trebui să fii surprins dacă diferitele tipuri de energii transmise și întâlnite îți pot modela viața în mai multe perspective. 

Cum îți afectează oamenii din jur energia?


Oamenii de știință au ajuns la concluzia că persoanele toxice îți afectează în mod negativ energia. Cu toate că pare un efect natural, științei i-a luat o lungă perioadă de timp pentru a investiga acest fenomen. 

Cercetătorii de la Universitatea din Bielefeld, Germania, au demonstrat că plantele au capacitatea de a crea glucoză folosindu-se de energia de la soare prin fotosinteză, dar și că pot absorbi energie de la alte plante care cresc în apropiere.
Această descoperire a fost un progres major în ceea ce privește înțelegerea plantelor și cum pot obține acestea necesarul de energie prin intermediul unor mecanisme complexe. Această cercetare are și potențialul de a ne ajuta să înțelegem modurile prin care se pot vindeca oamenii și cum putem să ne ajutăm reciproc prin folosirea nivelurilor naturale de energie.

Medicul de origine germană Olivia Bader-Lee și-a exprimat părerea cu privire la rezultatele acestor studii și corelația lor cu interacțiunile umane.
Aceasta a dezvăluit faptul că organismul uman este foarte asemănător cu o plantă care suge și absoarbe energia necesară, pentru alimentarea stării emoționale. Rolul bioenergiei în viața noastră de zi cu zi este de multe ori ignorat.

Dacă ai făcut vreodată o plimbare pe afară pentru a te înveseli, știi deja că mediul natural poate avea un efect calmant, de vindecare a stării de spirit. Acest lucru se datorează transferului de energie care are loc între oameni, plante și animale.
De aceea, natura poate să-ți stimuleze nivelul energiei. Același lucru se aplică și în cazul oamenilor. Așa că este recomandat să-ți triezi prietenii, dacă vrei ca energia pe care o preiei de la aceștia să fie una pozitivă.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod