Cum sa fii sexy?

Acum stim cine sunt barbatii si unde ii gasim, asa ca ne-am postat in calea lor. Parfumate si zambitoare, cu bratarile cu simboluri zodiacale zornaind, se poate spune...
Acum stim cine sunt barbatii si unde ii gasim, asa ca ne-am postat in calea lor. Parfumate si zambitoare, cu bratarile cu simboluri zodiacale zornaind, se poate spune chiar ca i-am invitat la o conversatie. In clipa urmatoare, precum tanjesc globulele rosii dupa oxigen, asa murim si noi de pofta sa imprastiem in jur acea magie straveche care sa-i inlantuie.

Ai inteles? Crezi ca vei reusi? Esti sexy? Sa vedem!
Ce anume este o femeie sexy? Foarte simplu. Este o femeie careia ii place sexul.

Sa fii sexy inseamna sa te accepti pe tine ca femeie... cu toate functiile unei femei. Iti place sa faci dragoste, sa ai copii, sa-i alaptezi si sa-i ingrijesti (sau cel putin crezi ca ti-ar placea). Sa fii sexy inseamna sa accepti toate partile corpului tau ca folositoare si demne de iubire... organele de reproducere, sanii, tubul digestiv. Chiar astepti cu placere menstruatia, ca dovada irefutabila a personalitatii tale.

O femeie care simte toate aceste lucruri este sexy. Le poarta ca pe un parfum. Nu conteaza cat de departe este de saloanele de frumusete de pe Fifth Avenue sau Wilshire Boulevard sau daca stie despre ce este vorba in revista "Playboy". Are ea insasi mirosul Nr. 5, care este chiar mai bun decat Chanel-ul cu acelasi numar.

Sotia ciobanului australian din filmul "The Sundowners" (interpretata uimitor de Deborah Kerr) il avea. "Femeile mature" il au adesea.

Asa ca, daca iti inchipui ca numai jeunes filles, creaturile voluptuoase sau cele unduioase sunt sexy, inseamna ca ai trait ultimii 25 de ani pe bancheta din spate a unei camionete hodorogite.

Frumusetea are si ea destul de putin de-a face cu sexualitatea. (Si te rog sa intelegi aceasta afirmatie ca pe una dintre rarele aprecieri nepartinitoare ale avantajelor femeilor frumoase asupra celor obisnuite!). O femeie sexy din punct de vedere fiziologic, fie ea cu umerii cazuri, pieptul plat, fata de cal si minte putina, il va gasi pe acela pentru care ea este sexy. Ea are darul acesta. Iar el il va afla.

A fost o data ca niciodata

De ce sunt unele femei mai sexy decat altele?

Ei bine, adevarul este ca toata lumea incepe prin a fi sexy... sau toata lumea are un teribil potential. O fetita de 16 luni este prototipul sex appeal-ului. Uita-te la ea cum se joaca de-a "cucu-bau", cum misca din fundulet sau cum iti arunca o ultima ocheada inainte sa se duca la culcare. Mai mult decat atat, o fetita isi iubeste corpul. Se simte bine cand e scoasa din baie intr-un prosop pufos. Iar noaptea s-ar putea sa adoarma lipita de papusa ei, pentru ca si asta e placut.

Daca nu s-ar amesteca nimeni, ar fi sexy toata viata ei.
Din nefericire, in societatea noastra aproape intotdeauna se amesteca cineva.

Cand se atinge singura, cu placere si curiozitate, mama ii va da mana deoparte si ii va spune "Fetita rea ce esti!". La sase ani, cand fetita pune cateva intrebari perfect justificate - cum a aparu pe lume si cum de fratiorul ei are in partea din fata niste lucrusoare mai interesante decat are ea - mama o va privi chioras si ii va spune una dintre minciunile acelea destinate copiilor sau, si mai rau, se va preface ca nu a auzit intrebarile si o va trimite la joaca. Iar fetita va trage concluzia ca e ceva tare ciudat cu aducerea pe lume a copiilor si cu anatomia fratiorului.

Dar, slava Domnului, cateva fete reusesc sa supravietuiasca acestei napaste culturale si raman cu cea mai mare parte a sexualitatii lor intacte. Sigur ca si modelul de educatie descris mai sus incepe si el sa evolueze.

In determinarea gradului de sexualitate trebuie sa ne amintim ca femeile sunt diferite din punct de vedere al capacitatilor si ca asta nu are nimic de-a face cu gatuirea curiozitatii lor sexuale in copilarie. Unele pofticioase mor sa aiba parte de trei portii de profiterol la o singura "masa". Altele sunt fericite si satule cu una singura.

O femeie care se bucura chiar si ocazional de un orgasm din varful parului pana la varful unghiilor este sexy. Nu uita ca vorbim despre "sexy" doar in acest unic sens - adica sa fii sexy inauntrul tau... sa fii in stare sa te bucuri de sex.

Esti cu desavarsire, teribil, incredibil si irevocabil ofensata de toata aceasta discutie despre sex? Ti se pare ca este un subiect potrivit mai degraba pentru femeile maritate? Daca asa stau lucrurile, sari imediat peste acest capitol! Sau sari peste toata cartea! Este scrisa pentru acele fete care poate nu vor sa se marite, dar cu siguranta nu au de gand sa se duca la manastire. Este, de asemenea, destinata celor care se apropie sau chiar au trecut de 30 de ani.

Este sau nu este?

Ajungem acum la un paradox. O femeie poate fi sexy si sa nu fie sexy. Poate sa emane sexualitate si sa fie rece ca gheata. Unele dintre cele mai reci femei din istorie au fost fascinante femei fatale. George Sand (Aurore Dupin), amanta mai multor barbati celebri, spunea ca isi simte trupul ca pe un "invelis de marmura". Dar cum este posibil ca o femeie complet nesimtitoare sa exercite o atractie atat de nebuneasca, la fel de inexorabila ca aceea exercitata de femeile cu o sexualitate innascuta?

Acest lucru este posibil pentru ca acea femeie se pune intr-o postura sexy, si pentru ca stradania ei este destul de mare si purtarea ei destul de priceputa incat nimeni sa nu-si dea seama ca nu-i 102 la suta, o veritabila preoteasa originara a sexului. La urma urmei, o fata nici nu se culca vreodata cu cei mai multi dintre barbatii pe care ii atrage, iar daca o face, "autenticitatea" trairilor ii este rareori pusa la indoiala. (Aceasta prefacatorie este mai greu de conservat intr-oo casnicie, cand ea se va satura sa se dea drept printesa focoasa a junglei in fiecare noapte, iar in cele din urma isi va marturisi mistificarea).

Un mod de a fi sexy este sa fii sexy pe dinauntru. Vei atrage ca un magnet. Nu ma refer la barbati cu care sa te mariti, ci la barbati... atatia cati doresti si isi merita numele.



Cum sa fii sexy? (II)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod