relatii

Cum îți dai seama că bărbatul din viața ta este sufletul pereche sau o lecție a destinului

Este atât de ușor să fii învăluit de romantism și gânduri de viitor când găsești un partener nou. Cu toate acestea, trebuie să știi că înveți din fiecare experiență și că există două tipuri de parteneri pe care le poți avea de-a lungul vieții: un suflet pereche sau un "profesor" al destinului.
Primul este tipul de iubit cu care trebuie să fii, iar al doilea este iubitul alături de care relația nu va merge, dar care te va învața o lecție importantă.

S-ar putea să crezi că este ușor să îi identifici, deoarece par diferiți. De exemplu, există relații tumultuoase și dureroase, dar care te-au ajutat să primești niște lecții importante. Și s-ar putea să lupți pentru ca o relație să funcționeze atunci când pur și simplu nu este menită să fie. În aceste cazuri, ar trebui să accepți realitatea, să înveți din experiență și să mergi mai departe, pentru ca ai de-a face cu o lecție a Destinului.


Cum înveți să deosebești situațiile?


În general, dacă iubitul tău este doar o lecție a destinului, relația va fi greu de întreținut și plină de drame. Probabil că nu ai curajul să închei acest capitol pentru că pur și simplu crezi că îl iubești mai mult decât o face el. În cele din urmă, chiar dacă va fi greu să renunți, cu siguranță vei avea ceva de învățat la final.

Un iubit care este o lecție a destinului va reveni în viața ta până când vei afla ce ai nevoie și vei învăța ce ai greșit.
De cele mai multe ori, trebuie să înveți cum să te iubești și să te respecți mai întâi pe tine și apoi să îți dai seama ce cauți în privința unui partener.

De cele mai multe ori, obiceiurile proaste din cadrul unei relații cu o astfel de persoană se vor resimți și în relațiile viitoare, în mod negativ. De exemplu, felul în care argumentează noul tău partener te poate determina să devii excesiv de defensivă în fața unui lucru minor, deoarece fostul tău obișnuia să "explodeze" peste lucruri minuscule.
Cu toate acestea, dacă reflectezi asupra greșelilor înainte de a începe o relație nouă, atunci modelul nu se va mai repeta. Chiar ai ce să înveți de la un "profesor" al destinului. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod