gelozie

Ce să faci pentru a nu mai fi geloasă pe trecutul lui

Femeile au tendința de a se simți nesigure până în punctul în care ajung la gelozia care strică relații și face lucrurile mai rele decât sunt. Având în vedere că partenerii noștri au un trecut și au fost și cu alte persoane înainte, există tendința de a face o obsesie pentru trecutul lor. Lucrurile nu sunt atât de rele pe cât le faci să pară. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să nu mai fii geloasă pe trecutul lui!
Lucruri care te ajută să nu mai fii geloasă pe trecutul lui

1. Dă-ți seama că trecutul nu contează


Este mai ușor de spus decât de făcut, nu? Trecutul are un impact puternic asupra noastră, dar nu îl putem schimba oricât de mult ne dorim acest lucru. Nimic nu poate influența trecutul, deoarece este trecut. Este important să îți dai seama că relația anterioară s-a terminat, indiferent de motivele care au stat la baza despărțirii. Nu vrei să-ți petreci timpul îngrijorându-te cu privire la ceva ce nu poți schimba.
Poți schimba ziua de mâine, nu pe cea de ieri.

2. Nu îl pedepsi


Nu îl poți învinovăți pentru tot ceea ce a făcut în relațiile sale anterioare, deoarece în acele momente părea lucrul potrivit. Câte greșeli ai făcut în relațiile de dinaintea acesteia? Nu îl pedepsi printr-un comportament urât, țipând la el sau zicând comentarii sarcastice despre fosta lui când nu ar trebui. Acest lucru vă va înnebuni pe amândoi și nu va duce nicăieri.

3. Lucrează la comunicare


Comunicarea reprezintă cea mai bună cale de a rezolva orice problemă. Stai cu partenerul tău și spune-i că te simți nesigură din cauza trecutului tău.
Dacă te iubește, te va asculta și va încerca să îți înțeleagă emoțiile. Ce poți obține din acest lucru? Reasigurare. Îți va spune că nu e nevoie să te îngrijorezi, deoarece tu ești cea care contează pentru el acum și că va face tot posibilul pentru a te face să uiți că a mai existat cineva înaintea ta.

4. Înlocuiește negativismul cu realismul


S-ar putea să fii geloasă, deoarece crezi că este mai frumoasă sau mai bună fosta decât tine. Dar așteaptă puțin și uită-te în oglindă! Observă frumusețea care îți aparține.
Încearcă să te privești în lumina potrivită. Dacă găsești diferite amănunte la tine care nu ți se par atractive, nu înseamnă că și partenerul crede același lucru. Poate că el vede perfecțiunea din micile imperfecțiuni pe care le ai. Te simți atât de nesigură, iar el iubește fiecare milimetru al tău.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod