Ce mesaje îți va trimite dacă te place

Nu există niciun dubiu că tehnologia joacă un rol important în menținerea relațiilor noastre în societatea modernă. Suntem capabili să ne conectăm cu oricine din lume printr-un click.
Și a devenit obișnuit pentru oameni să flirteze prin mesaje. De fapt, acesta este modul prin care multe relații încep în prezent. Da, oamenii continuă să se întâlnească și să se cunoască. Dar modul în care comunică joacă un rol important în dezvoltarea relației. Iată ce mesaje îți va trimite dacă te place!

Ce tipuri de mesaje îți va trimite dacă îi place de tine?


Problema cu mesajele este că îți poți da seama mai greu dacă te place cineva decât în realitate. Nu poți analiza cu adevărat expresiile faciale sau tonul vocii atunci când primești un mesaj. Însă există anumite indicii și mesaje pe care le vei primi dacă te place cineva. Iată care sunt acestea!

1. Îți face complimente


Îți spune mereu cât de frumoasă sau atrăgătoare ești. Găsește mereu modalități de a te face să te simți bine cu privire la propria persoană prin mesaje.
Este interesat de tine și ai putea să-i arăți și tu asta, dacă sentimentele sunt reciproce.

2. Se deschide în fața ta


Dacă este vulnerabil în fața ta, atunci este un indiciu care îți arată că îi place de tine. Probabil că te place atât de mult, încât ți-ar spune tot ce vrei să știi despre el. Se simte și confortabil de fiecare dată când vorbește cu tine, astfel că nu este greu pentru el să se deschidă în fața ta.

3. Îți dă mesaje primul


Îi place să vorbească mereu cu tine și nu trebuie să aștepte să îi scrii tu. Nu are probleme cu orgoliul și îți scrie primul. Îi place să înceapă conversația când vine vorba de tine.

4. Ortografia și punctuația din mesajele trimise sunt perfecte


Dacă își dă interesul ca ortografia și punctuația să fie perfecte atunci când vorbește cu tine, acest lucru înseamnă că încearcă să te impresioneze. Bineînțeles, ar putea să fie și obsedat de corectitudinea gramaticală, dar tot îți spune în același timp că meriți să ți se scrie cuvinte și fraze întregi, fără prescurtări sau scurtături.

5. Îți spune glume


Toți bărbații vor să fie amuzanți. Orice bărbat vrea să își facă partenera să râdă.
Dacă încearcă să te facă să râzi, încearcă de fapt să te facă să lași garda jos. Vrea să ai încredere în el cu emoțiile tale.

6. Spune că îi place să vorbească cu tine


Când un tip îți spune că îi place să vorbească cu tine, nu te minte. Înseamnă că ar vrea să vorbească mai des. Ar putea vorbi cu tine toată ziua dacă ar avea timp sau disponibilitate.

7. Încearcă să prelungească discuțiile


Îi place să vorbească cu tine și întotdeauna încearcă să găsească modalități de a prelungi conversațiile. Îți va pune întrebări cu privire la ziua ta și va deschide tot felul de subiecte de discuție, astfel încât să nu ai vreun motiv să îți iei la revedere.

8. Își exprimă interesul pentru viața ta


Dacă te întreabă mereu despre viața ta, atunci înseamnă că este interesat. Te place și își dorește să te cunoască mai bine.
Îl stimulezi emoțional și mental. 

9. Te întreabă ce planuri ai


Vrea să știe mai multe despre planurile tale pentru weekend, pentru că ar vrea să facă parte din acestea. Caută în mod constant oportunități de a petrece timpul cu tine, pentru că se simte bine în prezența ta. Probabil că va încerca să te întrebe despre planurile pentru weekend de la începutul săptămânii, astfel încât să încerce să se includă în programul tău.
iulia-mirica
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • chiriacnicoolae pe 30 Iul 2020, 10:29
    prietenie

    Buna cred in mine astept persoana potrivita sa ma descopere.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod